Eddig hozzáfűzött kommentek:

sonnycrockett
2019.05.10. 13:09
Cobranco ebben a legjobb, az nem vitás!
Nagyon nehéz műfaj ez, nehéz ezt jól csinálni, utána olvasni, fenntartani folyamatosan az érdeklődést. Én is megpróbáltam, de nem tudtam a videózásra figyelni, mert abban nem volt igazi motivációm. Inkább tekerek helyette azt jobban élvezem, nem kell erőltetnem magam a videózással. És persze Cobrancot nézem ha útifilmet akarok nézni. Nem erőltetett, vicces és olyan helyekre is elmennek ahova nagyon kevesen. A legtöbben be akarják gyűjteni a népszerű helyeket (ami nem baj), nála szerintem a kaland fontosabb.
masodperc
2019.04.29. 17:18
Nem szoktam úti beszámolókat végignézni, főleg nem ha több mint 2 óra hosszúságúak, mert úgy gondoltam, hogy ennyi időt hasznosabban is eltölthetek a kerékpár nyergében, másrészt egy "Gyűrűk ura" terjedelmével vetekedő filmeposz, talán unalmas lesz! De, a tegnapi esős nap miatt, szigorúan Albánia miatt(mert magam is jártam ott), gondoltam bele-bele nézek, már csak az emlékek miatt is, meg kíváncsi voltam mennyit változott az ország pár év alatt? Mondjuk nem sokat!
Végignéztem, amin magam is meglepődtem, de annyira magával ragadott maga a stílus, ami nem biztos, hogy mindenkinek bejönne, Cobranco csapongása, de mindezek ellenére olyan iszonyatos mennyiségű információkkal, érdekességekkel, legendákkal lát el minket, hogy egy percig sem vált vontatottá, unalmassá a film. El sem tudom képzelni, mennyit kell utána olvasni, felkészülni egy ilyen túrára, hogy azok a mondatok, információk éppen akkor hangozzanak el, amikor kell. Csak gratulálni tudok, tényleg lenyűgözött a lexikális tudásod, a felkészültséged, és nem utolsó sorban, hogy mindezeket sikerült is megjegyezni.
Annyira bejött a film, hogy gyorsan megkerestem a honlapot, és belekezdtem a második részbe is.
Most már kíváncsi vagyok az egész túrára.
Kívánom, hogy még sok-sok helyre eljussatok, bárki is a csapattárs, és ilyen élvezetes, talán mondhatom, hogy tanulságos filmeket nézhessünk. Hiszen, ha valaki szeretné utánad csinálni, gyakorlatilag kilométerről-kilométerre megmutatsz mindent, így még eltévedni is művészet lenne, nem beszélve a sok fontos információról, ami nagy segítség lehet annak aki először jár éppen abban az országban.
Dicsérte már csak azért is, mert régebben volt még egy "világutazó", aki szintén rendszeresen töltött fel blogokat, filmeket az oldalra, de valljuk be, azok élvezeti értéke meg sem közelítette a tiédet.
Tudjuk kiről van szó!
Még egyszer köszönöm, és mit is lehetne kívánni egy kerékpárosnak, elsősorban jó egészséget, hátszelet, és rengeteg élményt a további túrákon!
Blog

H K Sz Cs P Sz V
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31