Your Choice a Meridától: a Scultura és a Reacto különleges kiadású kerékpárjai

E-mail  Nyomtatás
2018. október 23. kedd
  |   Szerző: velo.hu

A Roc d’Azur hegyikerékpáros verseny előtt mutatta be a Merida két különleges kiadású kerékpárját. Függetlenül attól, hogy aero vagy hagyományos országútira vágyunk, mindkét modell felhívta magára a figyelmet.

2019 Merida Scultura YC Edition

 

Diavetítéshez kattints a képre


A hagyományos országúti kerékpár klasszikus értelmezésben, prémium teljesítményt ígérve, de magas értéket képviselve. CF2-es karbonváz, Shimano Dura-Ace R9100-as mechanikus válószett, Dura-Ace fékek, FSA-SL-K hajtókar, Vison karbon kormány és Vision SC40-es karbon kerekek teszik teljessé a képet. Igazi hegyimenőknek tervezve. A hagyományos zöldes-kékes színeket a feketében csillogó glitteres dizájn teszi teljessé. A bringát a hegyek és a veszélyes, technikás lejtmenetek ihlették.


2019 Merida Reacto YC Edition

 

Diavetítéshez kattints a képre


A Reacto ellenben egy teljesen újszerű értelmezést nyújt az ideális kerékpárról. Most, hogy szinte már mindenki beletörődött a tárcsafékek megérkezésébe, ez a modell sem hagyhatta ki a technikai újításokban bővelkedő lehetőségeket. Hatékonyság, jobb moduláció és következetesebb teljesítmény jellemzi a koncepciót, amely egy futurisztikus aero váz és a tárcsafék kapcsolatát példázza egy tökéletes sprinthez felépített bringával.


CF2-es karbonváz, az Ultegra hidraulikus tárcsafékeivel, Shimano Dura-Ace R9100-as váltószettel, FSA SL-K hajtókarral, Vision karbon kormánnyal és Vision SC 55DB peremes kerékszettel. A váz színei hasonlóan a Scultura dizájnjához a jövőbe mutatnak, egyfajta futurisztikus képet sugallva, mintha a bringával űrutazásra indulnánk.


Az egyedi kiadású kerékpárok hamarosan a nemzetközi forgalmazók számára is elérhetők lesznek. Your Choice, azaz a te választásod…

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések