XCO Nagykanizsa Nagydíj 2018: eredménylista

E-mail  Nyomtatás
2018. április 29.
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

Diavetítéshez kattints a képre

Papírforma végeredmény Nagykanizsán, az idei első XCO magyar kupa futamon

 

Parti András (Waberer’s Trek Team) és Schmidel Regina (Focus Team Hungary) győzelmével zárultak az elit kategóriák az idei első olimpiai-krossz magyar kupa futamon, az XCO Nagykanizsa Nagydíjon. A város szélén található Csónakázó-tó közvetlen szomszédságában elhelyezkedő épített XCO pályán rendezett versenyen, összesen 19 kategóriában, közel 200 induló vágott neki a futamoknak. A versenyzőknek a rendkívül technikás – pumpa pályával, ugratókkal és sziklakerttel tarkított – pálya adta kihívások mellett a nyári meleggel is meg kellett birkóznia ezen a napon. Szerencsére komoly sérülések nélkül lezajlott minden futam, a látványos pálya elemek miatt pedig a kilátogató nézők is remekül szórakozhattak.


„Ezúttal a korábbi évekhez képest kissé lerövidített pályán köröztünk, de ez mit sem változtatott a verseny élvezetességén, sőtt, még dinamikusabbá vált a pálya ezáltal. Nagyon szeretek ezen a pályán versenyezni, mert általában jobban fekszenek a kanizsai pályához hasonló, új iskola szerint épített pályák, amelyek sok fel és lefelékből állnak.” – mondta Parti András célba érését követően.


Az U15-ös és U17-es korosztálynak különösen fontos volt ez a megmérettetés, hiszen magyar válogató versenyként szerepelt ez a futam az idei XCO eseménynaptárban. Míg előbbi korcsoportot Lőrincz Benedek (Meditech Sport Klub) és Bukovácz Anna (PCCC) nyerte, utóbbiban Baranyi Dávid (VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team) és Bokros Csenge (VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team) álhatott fel a dobogó legfelső fokára.

 

Eredmények a letölthető dokumentumok közt.

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések