Újra a Castelli készítheti a Giro megkülönböztető trikóit

E-mail  Nyomtatás
2017. szeptember 03.
  |   Szerző: velo.hu

A Castelli újra rózsaszínben! A sikeres 80-as és 90-es éveket követően a Giro d’Italia főszervezője az RCS Sport hivatalosan is bejelentette, hogy 2018 és 2021 között újra a Castelli készíti majd az Olasz Körverseny megkülönböztető trikóit.

A Lombardiában alapított, de velencei székhellyel bíró vállalat a kerékpáros ruházat innovációs szimbóluma Olaszországban, így elkerülhetetlen volt, hogy skorpió által fémjelezett márka idővel visszatérjen a Giro d’Italia mellé. A megállapodás értelmében a rózsaszín, a ciklámen, a kék és a fehér, azaz az összetett, a pontverseny, a hegyi összevetés és a fiatalok különversenyének megkülönböztető mezeit az elkövetkezendő négy évben a Castelli biztosítja majd.


A Castelli a 80-as években már ellátta e nemes feladatot, így számos nagy bajnok tekert a cég által készített mezekben, utolsóként 1992-ben Miguel Indurain viselhette az ő rózsaszín trikójukat.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük eme nagynevű nemzetközi márka visszatérését a Giro d’Italia családjába – mondta Matteo Mursia az RCS Sport kereskedelmi igazgatója. – A Castelli a 80-as és 90-es években szerzett sikeres tapasztalataira építve tér hozzánk vissza. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a megállapodás mindkét fél számára egy fontos és gyümölcsöző partnerség kezdete.”


„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a skorpió újra visszatér a Giróra – tette hozzá Steve Smith a Castelli marketing igazgatója. – Egy olasz cég a legnagyobb olasz versenyen. Ez remek lehetőséget biztosít számunkra ahhoz, hogy a nagyközönséggel is megismertethessük a kiváló minőségű ruházatainkat.”

 

Diavetítéshez kattints a képre


Az Olasz Körverseny megkülönböztető trikóit az elmúlt években a Santini készítette.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések