Új térképcsaládot indít a Cartographia

E-mail  Nyomtatás
2014. június 19. csütörtök
  |   Szerző: VELO.hu

Megjelent a Cartographia legújabb, „aktív térkép” címet viselő termékcsaládjának első tagja, a Tisza-tó és annak környékéről készült kerékpáros-, vízi- és horgásztérkép.

Diavetítéshez kattints a képreA Cartographia kiadó új sorozata az aktív turistákat szólítja meg, akik a felfedezni kívánt hely térképe mellé egy digitális háttérszolgáltatást is kapnak, folyamatosan bővülő és naprakész adatokkal.

A Tisza-tó aktív térkép, mint a sorozat első tagja, jól mutatja, miben különbözik egy aktív térkép a hagyományostól. A tó és környékének részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, fel vannak tüntetve a hajózható vízitúra-útvonalak, különböző kerékpárutak, ajánlott horgászhelyek, tanösvények, valamint az ezen tevékenységekhez kapcsolódó hasznos szolgáltatók is. A térkép által közvetített információkat a funiQ portálra vezető QR kódok teszik teljessé, ahol az ajánlott útvonalak letölthető GPS trackjein túl további útvonal ajánlatok és fontos tudnivalók is elérhetőek a területhez kapcsolódóan.

Az új térkép tartalmán túl kivitelezésében is alkalmazkodik funkciójához, így sportolás, túrázás vagy egyéb szabadtéri tevékenység közben is jól lehet használni.

Az aktív térkép előnyei:

Műanyag borításának köszönhetően a térkép felülete vízálló, így esőben, vagy vízitúrázás közben is használható. Bátran rajzolhatnak rá napi túratervet alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható - így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ, aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

A Cartographia kiadó célja, hogy Magyarország legnépszerűbb aktív turisztikai desztinációi rövid időn belül elérhetőek legyenek az aktív térképsorozat kínálatában.

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések