UCI: Végleges világbajnoki helyszínek és új olimpiai program

E-mail  Nyomtatás
2013. február 04. hétfő

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség illetékesei a cyclo-cross világbajnokság helyszínén üléseztek. Ezen több fontos kérdésben is döntés született, melyekről az UCI rövid sajtóközleményben számolt be.

Véglegessé vált több világbajnokság helyszíne. A 2013-as Mountain Bike 4X világbajnokságnak az ausztriai Leogang lesz a házigazdája, míg a 2014-es Mountain Bike Masters világbajnokságnak Lillehammer ad otthont. Ebben az évben szintén Norvégia és Lillehammer látja vendégül Mountain Bike és Trial világbajnokság mezőnyét. A 2015-ös junior pályakerékpáros világbajnokságot Astanában rendezik, míg a 2016-os Cyclo-cross VB-re Heusden-Zolderben kerül sor.


Az UCI illetékesei arról is döntöttek, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság illetékeseitől kérik a Riói Olimpia programjának felvételére a BMX Freestyle és a Mountain Bike Eliminator versenyeket, illetve szeretnék a pályaversenyek programját a pontversennyel kiegészíteni.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések