Theo Bos egy olyan csapatban folytatja, amely lényegében még nem is létezik

E-mail  Nyomtatás
2017. február 02. csütörtök
  |   Szerző: velo.hu

A kiváló holland sprinter Theo Bos a Beat Cycling csapatában folytatja pályafutását. A projekt lényegében nem egy normál megszokott kerékpáros klub, hanem egy üzleti modell.

Az elképzelés még nagyon a kezdeti szakaszában van, a hosszú távú cél, hogy 2018-ban országúton és pályán is ki tudjanak állítani egy-egy sort. A projekt arca Theo Bos lesz, aki a Dimension Data World Tour sorától érkezve, leginkább a pályaversenyekre fókuszál majd, de a vezetőségben szerepet vállal az egykori remek kerekes és szóvivő Bobbi Traksel is.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„A legfőbb célunk, hogy 2018-ra egy olyan profi csapatot hozzunk tető alá, amely hasonlóan működik egy labdarúgóklubhoz – mondta Traksel. – Nagyon fontos számunkra, hogy az amatőrök is lehetőséghez jussanak valamint, hogy a versenyzők és a szurkolók is erős kapcsolatot alakíthassanak ki. Theo Bos a nemzet képviselete mellett, már a színeinkben áll rajthoz a Hong Kong-i pályakerékpáros világbajnokságon, ahol a legfőbb célja egy érem megszerzése lehet.”
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések