Szombattól kapható országosan a VELO.hu magazin július-augusztusi száma 32 oldalas Tour de France kisokossal

E-mail  Nyomtatás
2013. június 28. péntek

Diavetítéshez kattints a képreKedves Olvasóink!

 

Június 29-től (szombat) kapható országosan a VELO.hu bringamagazin idei 3., július-augusztusi száma. Legfrissebb magazinunk már a Tour de France jegyében készült. Mellékletként egy 32 oldalas Tour kisokossal készültünk, melyből minden fontos információt megtudhattok a legendás verseny 100. kiírásáról. Természetesen a Giro d'Italiáról sem feledkeztünk meg, melyről helyszíni beszámolót olvashattok. A hegyi időfutam alkalmával ráadásul a kulisszák mögé is bepillanthattunk, így első kézből mutathatjuk be a technikai finomságokat. A két nagy háromhetes mellett a szeptember végén megrendezésre kerülő országúti világbajnokságra is előretekintettünk és összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a firenzei seregszemléről.


Hat kerekpártesztet olvashattok az új VELO.hu magazin hasábjain. A Bianchi Oltre a magazin történetének eddigi legdrágább tesztkerékpárja, melyet Kiss Gergő vitte el egy hosszabb körre és versenyzői szempontok alapján írt róla. Debütált első hölgy tesztelőnk, aki a karbonvázas női 29er-t a CUBE Access WLS-t próbálta ki. Két körképpel készültünk. A trekking körképben 36db városi, fitness, és cross trekking kerékpárt mutatunk be. Jön a nyár, a nyaralások, de mivel tudjuk biztonságosan, és kényelmesen szállítani a bringákat? Ezt vizsgáltuk meg közelebbről a bringaszállító körképünkben. Kicsit jobban megnéztük a váltórendszereket. 1x11, vagy 2x10, esetleg 3x10? Felboncoltuk a jelenlegi választékot, hogy melyik is a legjobb! Zárásul pedig a Yak Attack-ról a Himalájában rendezett tíznapos, 400 kilométeres hegyikerékpáros-versenyről olvashattok, melyet 33 indulóból idén márciusban elsőként egy magyarnak Keller Zoltánnak is sikerült teljesítenie.

 

A részletes beharangozó megtekinthető itt >>>

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Bátaszék-Budapest-Esztergom kerékpártúra
Távolság: 310 km
Szintkülönbség: 0 m
Nehézségi fok: 5
Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések