Szerdától kapható a VELO.hu magazin téli lapszáma A4-es Eurobike melléklettel

E-mail  Nyomtatás
2013. október 29. kedd

Diavetítéshez kattints a képreKedves Olvasóink!


Szerdától (október 30.) kapható országosan a VELO.hu bringamagazin idei 5., téli lapszáma. Aktuális magazinunk mellé A4-es Eurobike mellékletet csatoltunk, melyben megismerkedhettek a 2014-es újdonságokkal. A legmérvadóbb európai kiállításon idén 54 ország 1280 kiállítója vett részt. A gyártók érdekesebb újdonságai mellett a trendeket is összefoglaltuk.


Idei utolsó magazinunkban visszatekintünk az országúti versenyszezon utolsó két nagy eseményére a parádés végjátékot hozó Vueltára és firenzei világbajnokságra, ahol 40 éve nem látott létszámú magyar küldöttségért szoríthattunk. A múltidézés mellett már a jövő évre is gondoltunk, bemutatjuk a 2014-es Giro d'Italia útvonalát.


Téli ruha körképünkkel azoknak adunk öltözködési tippeket, akik a hideg idő beálltával sem kívánnak szakítani a hobbijukkal. Összeállításunkban a hazai bringás ruhapiac legjavát gyűjtöttük össze a belépő szinttől a legprofibb cuccokig. Ha teljes munkaidőben dolgozol, és főleg nem kötetlenben, ha gyermekeid vannak, ha úgy érzed, soha nincs időd edzeni, akkor neked szól az időmenedzsmentről szóló cikkünk.

 

Bővebb beharangozó IDE KATTINTVA érhető el.

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések