Specialissima Pantani: az 1998-as Giro-Tour dupla emlékére

E-mail  Nyomtatás
2017. július 08. szombat
  |   Szerző: velo.hu

Marco Pantani emlékére készült a limitált szériás Bianchi Specialissima vázszett, mely mostantól rendelhető a hazai Bianchi kereskedőknél. A váz a Kalóz egykori csapatbringájának színeiben pompázik, a feliratok pedig a Tour de France és a Giro d'Italia győzelmeire emlékeztetnek.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Az 1998-as szezonban Marco Pantani és a Bianchi az egyik legfelejthetetlenebb kerékpárost élményt nyújtotta, miután a Kalóz megnyerte a Giro d’Italiát majd a Francia Körversenyt is. Pantani ezzel hetedikként került be a sportág almanachjába, egyúttal az olasz kerékpársport halhatatlanává avanzsált.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A Bianchi Specialissima Pantani győzelmeinek huszadik évfordulójára – 1998-2018 - készült ugyanazokkal a színekkel, mint az 1998-as Bianchi MegaPro XL kerékpárja. A vázat kézzel festették ezzel még inkább emelve a különlegességét.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Természetesen a jelenkor technikai újításai is helyet kaptak a vázon, úgy mint a countervail rezgéselnyelő technológia, bár az sem mellékes, hogy ez a cég egyik legkönnyebb vázszettje a maga 780 grammjával. 1998-ban a Bianchi MegaPro XL is az egyik legjobb bringának számított, így természetesen ezúttal is törekedtek arra, hogy csúcsminőséget alkossanak.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A kerékpár ideális a hegymenet szerelmeseinek, pláne különleges értéket teremtve Pantani tisztelői számára.A váz már előrendelhető a hazai Bianchi kereskedőknél melyeket megtalálod ITT

 

Minden további infó a kerékpárrol: https://www.bianchi.com/global/focuson/specialissima-pantani-20th-anniversary-378643

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.07.15. 09:30
Lajos!
Ezt kérem. Tudod, kettő kell!

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések