Rövid beszámoló Kormos Veronika szezonkezdéséről

E-mail  Nyomtatás
2018. február 27. kedd
  |   Szerző: VELO.hu

 Diavetítéshez kattints a képre


"A DN17 Nouvelle Aquitaine francia csapatom színeiben a valenciai körön (Setmana Ciclista Valenciana uci 2.2) kezdtem a 2018-as versenyszezont. Meglehetősen magas létszámú és erős mezőny volt idén, 30 csapat közt pl Canyon-Sram (Ferrand-Prevot, Niewadoma), Cervelo-Bigla (Cecilie Uttrup-Ludwig, Lotta Lepisto, Ashleigh Moolman), Alé Cipollini, az új és bombasztikusan erős női Movistar, belga válogatott... stb.


Örültem, hogy találkozhattam Király Mónival is, aki már most szuper formában van. Nekem sajnos a januárom szinte csak görgőzéssel telt, így szűk 3 hét kevés volt felépítenem egy erős anaerob zónát, de így is nagyon sokat tudtam segíteni a nálam jobb formában levő csapattársaimnak. Nekem Valencia nem volt célverseny, nem is igazán pihentem rá. A versenyt megelőző 2 hétben volt lehetőségem végre jobb időben, Dél-Spanyolországban edzeni a munkámnak köszönhetően. Így Valencia is az edzésprogramom része volt, nem voltam túl friss de a formám április - májusra időzítjük. 

Diavetítéshez kattints a képre


Rengeteg bukàs volt és nagyon ideges mezőny minden szakaszon, szerencsére a mi csapatunk nem érte különösebb veszteség. A szervezés tökéletes volt, élő   özvetítéssel, sok szurkolóval az út szélén és remek útbiztosítással. Az új csapatom minden eddiginél jobbnak ígérkezik. Márciusban pár belga versenyen indulok további formatesztelés és felépítés céljából, majd április elején a francia kupasorozat első állomásán - ami hegyi befutóval végződik - számít tőlem a csapat egy top 10 helyezésre.

 

Ezúton is köszönöm mindenkinek aki szurkol nekem és követi a DN17 Nouvelle Aquitaine csapatunk 2018-ban!"

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések