A Nippo-Vini Fantini csapata 12 sebességes Campagnolo szettel versenyzik 2019-ben

2018. december 28. péntek
  |   Szerző: m.norbi

Az olasz-japán Nippo-Vini Fantini-Faizane csapata hivatalosan is bejelentette, hogy a 2019-es idényben De Rosa kerékpárjaikon a Campagnolo új 12 sebességes Super Record szettjét használják.

A minap lehullt a lepel a pro-kontinentális Nippo-Vini Fantini-Faizane 2019-es kerékpárjairól. A többnyire fehér színben pompázó De Rosa Protos, SK Pininfarina és King modellek tárcsafékeket kaptak, bár a Protos a versenyzők rendelkezésére áll majd hagyományos fékrendszerrel is. Selle Italia nyereg, Campagnolo Bora Ultra kerékszett, IRC gumiköpeny, FSA kormány és kiegészítők valamint Look pedálok teszik teljessé a bringákat.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A fehér szín a sort évek óta támogató Nippo vállalat előtt tiszteleg, míg a narancssárga, sötét és világoskék színek a szponzorok logóit tükrözik.

 

„Immáron hetedik éve, hogy az olasz-japán sor a mi kerékpárjainkat használja, a fehér szín a keleti hagyományoknak megfelelően a régóta fennálló házasságunk megünneplése – mondta Cristiano De Rosa. – A színeken túl két létfontosságú technikai újítással készültünk. Az egyik a Campagnolo új 12 sebességes Super Record váltója, míg a másik az egyre inkább elterjedő tárcsafékek.”

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A 2019-es csapat Marco Canola, Ivan Santaromita és az Astana sorától érkező Moreno Moser köré épülhet, míg a japán versenyzők közül Nakane Hideto kiemelendő.

 

A Nippo-Vini Fantini-Faizane 2019-es kerete: Ruben Acosta Ospina (kolumbiai), Nicola Bagioli (olasz), Joan Bou (spanyol), Marco Canola (olasz), Damiano Cima (olasz), Imerio Cima (olasz), Sho Hatsuyama (japán), Masakazu Ito (japán), Juan Jose Lobato (spanyol), Giovanni Lonardi (olasz), Moreno Moser (olasz), Hideto Nakane (japán), Hiroki Nischimura (japán), Alejandro Osorio Carvajal (kolumbiai), Ivan Santaromita (olasz), Hayato Yoshida (japán) és Filippo Zaccanti (olasz).