Tour de France tech: Primoz Roglic és Dylan Groenewegen egyedi, kézzel festett Bianchi Oltre XR4-es kerékpárjai

2018. július 13. péntek
  |   Szerző: velo.hu

A holland LottoNL-Jumbo csapatának két sztárja az összetettért küzdő Primoz Roglic és a sprinter Dylan Groenewegen is egyedi, kézzel festet Bianchi Oltre XR4-es kerékpárjaik nyergében róják a kilométereket az idei Tour de France-on.

A LottoNL-Jumbo csapatának két sztárja a holland Dylan Groenewegen és a szlovén Primoz Roglic nem csak teljesítményükkel kerülnek rivaldafénybe, de egyedi, kézzel festet kerékpárjaik is nagy népszerűségnek örvendenek a 2018-as Francia Körversenyen. Mindkét kerekes egyedi grafikával ellátott Bianchi Oltre XR4-es modelljének vázát az olasz Treviglióban készítették.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A 2017-es Francia Körverseny Champs-Elysees-i befutóját nyerő Groenewegen bringájára egy oroszlán került fel, csillogó metál színű háttérrel, míg a váz tetején helyet kapó három piros „x”, szülővárosát, Amszterdamot kívánja szimbolizálni. A kiváló sprinter meg is nyerte ezzel a kerékpárral az idei Tour de France leghosszabb, 231 km-es szakaszát!

 

Diavetítéshez kattints a képre


Roglic kerékpárja a 2017-es Tour tizenhetedik szakaszán aratott győzelmét állítja a középpontba egy sassal, mely az etap ikonikus emelkedője a Col du Galibier felett repül. A váz tetejére az ő esetében egy úgynevezett „telemark” ikon került, ami a versenyző múltbeli győzelmeinek ünneplését hivatott megjeleníteni.


Groenewegen idén eddig kilenc győzelemnél jár, míg Roglic hétszer ünnepelhetett, így a Francia Körversenyről sem szeretnének üres kézzel távozni.

 

További infó és vásárlás az Oltre XR4-hez itt: www.bianchi.hu