Nyerj utat a Tour de France-ra, zárul a MAPEI Tour de Zalakaros előnevezése (06.05-én)

2018. június 04. hétfő
  |   Szerző: Laci

Diavetítéshez kattints a képre

 

 Ezúton is értesítünk Benneteket, hogy a 2018.06.16-17.-én megrendezésre kerülő MAPEI Tour de Zalakaros vasárnapi napjának különböző futamaira (137 km-es Bianchi maraton, 60 km-es középtáv és 33 km-es Karos-Spa családi túra) a kedvezményes, internetes előnevezés (mely ajándék pólót is tartalmaz) 2018.06.05.-én 23.59-kor zárul. A nevezési díjat rendezheted átutalással vagy a nevezésnél azonnal, bankkártyás fizetéssel is!

 

Csak azokat az előnevezéseket tudjuk elfogadni, akik a fenti időpontig a nevezési díjat is kiegyenlítik. Kérjük azokat, akik korábban beneveztek, de még nem fizettek, a fenti időpontig rendezzék a hátralékot (vagy mondják le nevezésüket), ellenkező esetben a helyszínen kell majd újra és drágábban nevezniük és az előnevezőknek szóló póló sem lesz nekik.

 

A szombati futamokra (ingyenes Zobori Kalandpark gyerekverseny, Szabadics Ride céges csapatverseny) az online nevezési felület még néhány napig elérhető lesz, de a névre szóló rajtszámokat már nem tudjuk megoldani 06.05. utáni nevezést követően.

 

Minden futamról minden információ megtalálható itt: www.tourdezalakaros.hu

 

És ne feledjétek, a maraton nevezői között kisorsolunk egy utat a Tour de France-ra is. Bővebben erről ITT

 

 Diavetítéshez kattints a képre