Poór Brigitta 3. a portugáliai XTERRA World Tour futamon

E-mail  Nyomtatás
2015. május 19. kedd
  |   Szerző: VELO.hu

Diavetítéshez kattints a képre

 

 A rekkenő hőségben megrendezett viadalon 1,5 km úszás, 38 km hegyikerékpározás és 12 km terepfutás várt a versenyzőkre. A Merida Maraton Team-CST versenyzője kiválóan kezdett, de a kerékpározás során elszenvedett bukás kicsit visszavetette, így a 3. helyen sikerült célba érnie. Ezzel az eredménnyel Brigi jelenleg vezeti a profik versenyét az XTERRA European Tour összetettben.

"Az év ezen szakaszán, nagyon nehezen viselem a hőséget, de ennek ellenére egész jól éreztem magam a verseny során. Az úszás sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, a német lány nagyon elúszott. Bringán egész jól magamhoz tértem, 28km-nél már látótávolságon belül volt az első helyezett, de nagy igyekezetemben sikerült esnem egy nagyot. Emiatt a cseh lánynak sikerült megelőznie. 3 percen belül indultunk ki mindhárman a 12km futásra. Sajnos nagyon odavertem a lábam, így végül nem tudtam beleszólni az első helyért zajló versenybe. De a 3. hely meglett, aminek nagyon örülök. "

 

Eredmények:
1. Kathrin Mueller, GER 3:21:30
2. Helena Erbenova, CZE 3:24:49
3. Brigitta Poór, HUN 3:31:01
4. Morgane Riou, FRA 3:37:46
5. Louise Fox, GBR 3:50:46

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések