Poór Brigi összetett második lett az XTERRA sorozatban

E-mail  Nyomtatás
2015. szeptember 03. csütörtök
  |   Szerző: Sajtóközlemény

Poór Brigitta a Merida Maraton Team - CST Salomon versenyzője az elmúlt hétvégén Angliában, az XTERRA European Tour utolsó, döntő futamán versenyzett.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Brigi fantasztikus versenyzéssel, az idei legnehezebb, legnépesebb mezőnyben a 4. helyen ért célba!

 

1. Lesley Paterson UK - 2:54:26
2. Renata Bucher SUI - 2:55:35
3. Jacqui Slack UK - 2:56:14
4. Poór Brigitta HUN - 3:02:52
5. Jessica Robert UK - 3:05:40

 

" Az úszást sajnos nagyon elszúrtam, ami sajnos rá is nyomta a bélyegét az egész versenyemre. A kerékpáros szakasz végig, egynyomos kis ösvényeken, fahidakon haladt, ahol szinte lehetetlen volt az előzés. A futásra még az 5. helyen indultam ki, itt végre jobban lehetett haladni, és előznöm is sikerült, így a 4. helyet tudtam megszerezni, amivel nem vagyok egészen elégedett"

 

Poór Brigitta ezzel az eredményével a 12 futamból álló XTERRA European Tour-t, a 40 PRO női versenyzőt számláló ranglistán az összetett 2. helyén zárta, amire korábban még egy magyar versenyző sem volt képes!

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

1. Helená Erbenová CZE - 617 pts
2. Poór Brigitta HUN - 555 pts
3. Carina Wasle AUT - 544 pts
4. Louise Fox UK - 389 pts
5. Jessica Robert UK - 328 pts

 

"Nagyon sűrű szezonon vagyok túl, de a siker feledteti a fáradtságot és rengeteg energiát ad a következő szezonra! Az év elején, a Máltán szerzett győzelmem után már tudtam, hogy ez egy sikeres szezon lehet, de azt még álmomban sem gondoltam volna, hogy 8-szor végzek az első háromban, és a végén az összetett 2. leszek. Az XTERRA versenyeimnek az idei évre vége, azonban egy nagy versenyem még hátra van. Szeptember végén Szardínián, az ITU Tereptriatlon Világbajnoksággal zárom az idei szezont!
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések