Parti András naplója: Amikor nem kelt a vekker

E-mail  Nyomtatás
2010. április 13. kedd

Sziasztok!
Ezen a hétvégén Eisenbergben álltam rajthoz Ausztriában, egy C2-es versenyen. Nem mondanám, hogy jól ment, de lesz ez még jobb (legalábbis remélem)!

Mivel a verseny nagyon közel volt a határhoz, csak a verseny napján utaztunk, ami nagyon korán kelést jelentett. Ez már rosszul kezdődött, mert ilyenkor mindig két ébresztőórát állítok be, de valami „csoda” folytán mind a kettő besült és nem ébresztett. Végül magamtól pattantam ki az ágyból és olyan villám gyorsan összekaptam magam, mint még soha… 5 órakor kellett találkozni a Népstadionnál, mert Horváth Attiláékkal utaztam, de a tervhez képest bő fél órával később keltem, mégis csak kb. 10 percet késtem. Szóval megvolt a reggeli stressz…

Na, mindegy elindultunk végre és sikerült is még reggel pályát járni. Ez is szőlőtőkék közötti verseny, igen gyors és rövid pálya, pár meredek emelkedővel. Tavaly is indultam, de az akkori szereplésem jellemezte a tavalyi évemet… Kiálltam.

Most hőmérséklet tartott „sakkban” minket, illetve a kocsiban :). Alig akartunk kiszállni, mivel mindössze 5 fok volt.

 

A rajtom egész jól sikerült, de mégis úgy éreztem ebben a hidegben, mintha be sem melegítettem volna. Bár mindenkinek hideg volt, de nekem akkor is nagyon rosszul esett. Az első kör után felvettem a ritmust, de ez nem volt elég gyors és az erőt se éreztem, kicsit „olajozatlanak” éreztem a mozgásom. Beálltam a 10-14. hely közé és itt mentem nagyjából végig, nem tudtam jelentősen előrébb lépni. Végül a 11. helyen értem be.

 

Ezzel nem vagyok elégedett, főleg mivel csak az első 10 kap UCI pontot, meg ennél azért több kell, ha akarok valamit, meg tudom, hogy ennél több van bennem, de van ilyen, majd legközelebb jobb lesz.

 

Apropó legközelebb! Most hétvégén már a német Bundesliga sorozat első fordulójánál állok majd rajthoz, ami C1-es lesz, biztos kő kemény mezőnnyel… Itt is a cél a pontszerzés lenne, azaz top 15, de ahhoz nagyon nagyot kéne mennem. Azért persze megpróbálom!


Így sajnos a szlovákgyarmati magyar kupát ami C2-es lesz, kihagyom, de a többieknek sok sikert és szerezzenek sok világranglista pontot!

 

Még egy új hírem van, az Amed-Tech Kft jóvoltából kaptam egy izomstimulátort, amivel reményeim szerint tovább tudom növelni az erőnlétemet. Bővebb infót erről is a honlapomon találtok.
Mindenkinek jó tekerést ebben a „csodás” tavaszi időben …

 

Üdv: Andris

www.partiandras.hu
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2010.04.14. 09:55
"Remélem, én..." ott is lemaradt egy vessző. :)
Ha már így kérditek.
Majd LEG-KÖ-ZE-LEBB jobban figyeltek, és a résztávok is jobban fognak esni, elhihetitek.

2010.04.13. 20:30
Gratulálok Andris!Biztos bele fogsz jönni.CsL! Ellenőrizd már a helyesírásomat

2010.04.13. 12:23
De a vesszőt ügyesen észrevetted.

2010.04.13. 12:21
Kedves "Tanár Úr"!
Azt a "legközebb"-et legközelebbnek szoktuk írni. :-)

2010.04.13. 12:06
Gratulálok Andris!
Biztos, hogy lesz ez még jobb is, még csak április van.
Ui:Remélem én nem vétettem helyesírási hibát, Grécsi László tanár úr! :)

2010.04.13. 11:28
Jó volt az élménybeszámoló, de a velo.hu-n nincs egy szerkesztő, aki mondjuk elolvasná az írást, mielőtt publikálják, és kijavítaná a helyesírási hibákat?
", de van ilyen majd legközebb jobb lesz"
Innen hiányzik egy vessző, gyerekek!

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések