Pálya VB 2018: Lovassy 14. a scratch futamban

E-mail  Nyomtatás
2018. március 01. csütörtök
  |   Szerző: VELO.hu

Az apeldoorni pályakerékpáros világbajnokség második versenynapján a férfiak 15 km-es véghajrás, scratch futamában Lovassy Krisztiánért is szurkolhattunk. A 60 körös futam első 20 körében nem történt érdemi szökés, majd három fő tudott elszakadni, a fehérorosz, az ausztrál és az olasz versenyző körelőnyt tudtak csinálni a mezőnnyel szemben 20 körrel a vége előtt.

 

Innen már sejteni lehetett, hogy a dobogós helyeken ők osztoznak majd, de a szemfüles német és portugál bringás még meg tudtak csinálni egy szökést a negyedik és ötödik helyért. A mezőnyhajrában végül a fehérorosz volt a legjobb a három körelőnyös közül, olasz ezüst és ausztrál bronz lett. A szám EB ezüstérmese, Lovassy a 14. helyen végzett az 53.8 km/h-ás átlagsebességű futamon. A pénteki versenynapon a 40 km-es pontversenyben is indul Krisztián, ahol reméljük top 10-es hellyel zárja majd a VB-t.

 

Teljes eredménylista ITT

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések