Országosan is megvásárolható a VELO.hu magazin legfrissebb száma

E-mail  Nyomtatás
2013. március 08. péntek

Diavetítéshez kattints a képreKedves olvasóink!


Mától országosan is megvásárolható a VELO.hu bringamagazin legfrissebb száma. Aktuális magazinunkhoz a 2013-as Bikefun, Pacific és Abus katalógusok járnak mellékletként, illetve egy speciális Bringázz Ausztriában kiadvány is megtalálható benne, melyben Innsbruck, Stájerország, Karintia és a Fertő tó turisztikai térségek kerékpáros ajánlataikkal mutatkoznak be.

Aki úgy gondolná, hogy a versenybringák piaca alig változik, annak jó hírrel szolgálhatunk: ez közel sincs így. Végignéztük, milyen kerékpárok kaphatók jelenleg a piacon, és milyen trendek vannak kialakulóban. Hogy ne legyen túl nagy a szórás, ezért megadtunk egy 2000 eurós árhatárt. Továbbá teszteltük a Cube AMS 120 SL 29 2 és a Bergamont Dolce 6.2 bringákat. Elérkeztünk idei nagyszabású cipőkörképünkhöz is. A gyártók évről évre fejlesztenek, javítanak, változtatnak a modelljeiken, a legújabb trendekről nem is beszélve. Ezért összegyűjtöttük nektek az idei év újdonságait.


Az elmúlt években új kerékpár-kategória és az arra épülő irányzat bontakozott ki. Ez pedig az enduro. Mivel hazánkban is egyre népszerűbb, így utánajárunk, mit is takar ez a stílus. Körbenéztük nem igazán kerékpáros kultúrájáról híres Fülöp-szigeteken is, ahol a túlzsúfoltság, az aggasztó légszennyezés, a szervezett tömegközlekedés hiánya, a nem megfelelő infrastruktúra és a szörnyű vezetési morál mellett aktív bringás életre bukkantunk.


Hamarosan beindul a nemzetközi országúti versenyszezon. Túl vagyunk az első rangos egynapos viadalokon és számtalan remek felkészülési lehetőséget kínáló kisebb körversenyen. Összefoglaltuk, hogy mi változott az élvonalban, illetve egy kicsit előrébb tekintettünk és beharangozóval készültünk a háromhetesekhez, a Giro D'Italiához, a Tour de France-hoz és a Vuelta a Españához.

 

A részletes beharangozó megtekinthető itt >>>

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Görög-szigettúra 2016. Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015. Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015. Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések