Magyar eredmények a Szlovák Körversenyről és Ausztriából

E-mail  Nyomtatás
2017. június 11.
  |   Szerző: velo.hu

 

Nyitra és Nagyszombat között a viadal leghosszabb szakaszára került sor, 222,1 kilométer várta a kerekeseket. A kisebb dombokkal rémisztgető útvonal a sprintereknek kedvezett, végül hosszú szökés után kevés előnyt megtartva Matej Mugerli (Amplatz-BMC) nyert meg Josef Cerny (Elkov-Author) és Jan Tratnik (CCC Sprandi Polkowice) előtt. Kusztor Péter (Amplatz-BMC) és Filutás Viktor (Magyarország) is a hét másodperces hátránnyal érkező sorban zárt, Valter Attila (Magyarország) harminchárom, míg Pelikán János (Amplatz-BMC) és Fejes Gábor (Magyarország) negyven másodperces hátránnyal érkeztek.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Összetettben továbbra is a szlovén Jan Tratnik (CCC Sprandi Polkowice) vezet, Kusztor Péter tartja előkelő huszonnyolcadik helyét.


A verseny Nagyszombat környékén egy 152 kilométeres szakasszal zárul.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Közben Ausztriában az Oberösterreichrundfahrt harmadik szakaszát a norvég August Jensen (Team Coop) nyerte. A közelgő Tour de Hongrie-ra készülő Epronex-Bike Hungary csapatának tagjai ezt a napot is tisztességgel abszolválták, Kiss Gergely a 80., Kriván András a 84., Solymosi Márton a 90., míg Patrick Dolleschal a 94. helyen zárt. Összetettben továbbra is Stephan Rabitsch (Felbermayr-Simplon Wels) vezet.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések