Merida 2017-es elektromos kerékpár újdonságok

E-mail  Nyomtatás
2016. augusztus 24. szerda
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 A Meridások meggyőződése, hogy egy kerékpár teljesítménye fontosabb annál, mint hogy azt miként tudja produkálni ezért létrehoztak két külön kategóriát az e-bike kínálaton belül: teljesítmény és sport szint. A két kategória fő különbsége a motorban rejlik, melyből az erősebb kategória a Shimano legújabb E8000 STePS modelljét kapja, utóbbi pedig a kicsit visszafogottabb E6000-et. Széles választékkal megtámogatva bíznak abban, hogy mindenki megtalálja majd a számára ideális e-bike-ot.

Diavetítéshez kattints a képre

 

 Az eBIG.TRAIL nem csak nevét örökölte a BIG.TRAIL-től, de minden olyan tulajdonságát is, mely tökéletes partnereddé teszi ha „véletlenül” durva helyekre tévednél. 650b+ gumikkal és 130mm-es rugóúttal gyakorlatilag bármit maga alá gyűr amit a terep elé állít, mégis agilis és mozgékony. A Shimano STePS E8000 motornak köszönhetően ezekről az élvezetekről szerencsére akkor sem kell lemondanod, ha a mászás egyébként eltántorítana a biciklizéstől, 250W-os segítséget kaphatsz mindössze egy gombnyomással.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Sokoldalúságáról híres ONE-TWENTY idén újabb extrával gazdagodik, mégpedig a Shimano STePS E8000 motorjával, melyet egy 500Wh-ás akkumulátor egészít ki. Trail kerékpárhoz méltóan Boost-standard technológiánkkal ellátott, 650b+ kerekekkel felszerelve érkezik.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Enduro szakágban a legélvezetesebb nyilván az őrült lefelé száguldás, de mi lenne, ha mindez elérhető lenne az azt megelőző hosszú felfelé szenvedés nélkül? Épp ezért kapott 2017-ben az új ONE-SIXTY is rásegítést, így a Shimano STePS E8000-es motorjával egy kicsit átélheted, milyen az, amikor Mary Poppins felfelé csúszik a korláton. Természetesen 650b+ kerekekkel szerelve érkezik és annak érdekében, hogy zavartalanul bicózhatss, a ONE-SIXTY is „Smart Entry” kábelvezetést kapott.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Több olyan kerékpáruk van, ami nem kifejezetten specializált, gond nélkül használható több féle terepen és a felhasználás módja is eltérhet. Pont ilyen az új eBIG.NINE is. Követve elődjét, az egyik legsikeresebb merevfarú BIG.NINE-t, az eBIG.NINE is megállja a helyét terepen. „Light Offroad” Shimano STePS E6000 motort kapott, de a nagyobb hatótávolság érdekében a nagy testvér, E8000-es, 500Wh-ás akkumulátorát. Ez a felszereltség teszi tökéletessé a mindennapos használatra is azok részére, akik munka után, hazafelé még elugranának egy kicsit tekerni, de nem akarnak hazamenni kerékpárt cserélni. Az új modellekre gond nélkül felszerelhető sárvédő és csomagtartó is.

 

További információ a Merida kerékpárokról ITT: www.bikefun.hu

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések