Megszületett a kormánydöntés, biztosan lesz új velodrom Budapesten

E-mail  Nyomtatás
2017. január 07. szombat
  |   Szerző: velo.hu
Címkék:

A Kormány decemberben eldöntötte, hogy az óbudai gázgyár területén megépül az új velodrom. Ezenkívül a Népligetben is remélhetünk kerékpáros fejlesztéseket.

A Kormány 1839/2016. (XII. 23.) Korm. határozata a Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Programról elfogadja a részére bemutatott Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Program koncepcióját, amelynek célja a hazai verseny-, utánpótlás- és szabadidősport számára magasabb színvonalú sportszolgáltatások nyújtása, az olimpiai felkészülés sportszakmai feltételeinek megfelelő biztosítása, továbbá egyes sportágak elterjedésének és hozzáférhetőségének javítása az állami tulajdonú sportinfrastruktúra fejlesztések megvalósítása révén.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A határozat második pontja kimondja, hogy a Kemény Ferenc Program részeként új velodrom épül Budapesten (várhatóan az egykori óbudai gázgyár területén) valamint, hogy a Népliget jelenleg is sportolásra hasznosított területének fejlesztéseként is reménykedhetünk kerékpáros beruházásokban.

 

,,A Kormány 1839/2016. (XII. 23.) Korm. határozata a Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Programról"
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.01.07. 15:25
Mintha pár éve már a haverok 4-500 millióért terveztek volna ilyet a Millenáris helyére.

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések