Megmutatta színeit a Sunweb csapata is

E-mail  Nyomtatás
2017. január 06. péntek
  |   Szerző: velo.hu

Az eddig Giant-Alpecin néven ismert sor 2017-ben már Team Sunweb néven szerepel. A World Tour csapatok közül utolsóként az ő mezükről hullt le a lepel.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a szerelés ezúttal is a spanyol Etxeondo vállalatának munkáját dicséri, a dizájn tekintetében pedig megtartották a tavalyi Tour de France alkalmával nagy népszerűségnek örvendő fehér alapon fekete csíkos megoldást. A holland székhelyű, de német bejegyzésű sor első fotózását a németországi Münster-Osnabrück repülőterén tartotta, ahol ezzel egyidejűleg a legfőbbképpen a turisztikában érdekelt Sunweb cége új irodát avatott.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a csapat 2017-es szerelését, és az új névadó támogatónkat a Sunweb vállalatát – mondta Iwan Spekenbrink csapatvezető. – Készen állunk a folyamatos kihívásokra, melyet leginkább a mezen található csíkok szimbolizálnak. Jelmondatunk továbbra is a kihívás fenntartása, mely szlogen kulcsfontosságú az év első napjától kezdődően.”

 

Diavetítéshez kattints a képre


A női és férfi World Tour csapat mellett 2017-től már kontinentális U23-as sort is működtető kerékpáros család az előttünk álló idényben olyan nevekre számíthat, mint Tom Dumoulin, Michael Matthews, Lucinda Brand, Ellen van Dijk vagy a harmadosztályú csapat kapitánya Ruben Zepuntke.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések