Megint mehet négy magyar Contador csapatának edzőtáborába

E-mail  Nyomtatás
2019. január 16. szerda
  |   Szerző: Sajtóközlemény

Diavetítéshez kattints a képre

Január25-én indul a Kometa Cycling Team kontinentális csapatának második edzőtábora, ahova ismét meghívást kapott 4 tehetséges magyar fiatal: Szőllősi Ferenc, Molnár Gábor, Kiss Hunor Máté és Karl Ádám személyében. Decemberben már lehetőség volt a magyaroknak megmutatni magukat a csapatnál, akkor Szőllősi Ferenc, Mészáros Ábel, Varga Bálint és Kiss Hunor Máté tréingeztek a Kométásokkal.

 

Az edzőtábor február 3-ig tart, február 4-én pedig egy nagyszabású sajtótájékoztatót tartanak az Alberto Contador Alapítvány csapatai, ahol bemutatják a 2019-es Kometa Cycling Team sport struktúráját.

 

Alberto Contador és Ivan Basso kíséretében a Kometa Cycling Team kontinentális csapat és az Alberto Contador Alapítvány U23 és junior csapatai közösen fognak megjelenni február 4-én, a Salón Gran Centellesben. A háromszoros csapat bemutatkozás tökéletes befejezése az Oliva Nova Beach & Golf Resort-ban folytatott szezon alapozásnak.

 

A csapat bemutatások után szinte azonnal kezdetét veszi a 2019-es versenyszezon. Elsőként a Jesús Hernández által vezetett Kometa Cycling Team kontinentális alakulata nyitja meg az évet, a Vuelta a la Comunitat versenyen Valenciában. A Vuelta la Comunitat versenyt idén 70. alakalommal rendezik meg, két nappal a sajtótájékoztató után kezdődik majd az alicantei időpróbával.

 

Kemény szezon áll a Kometa Cycling Team előtt, ám mindennek az alapja a megfelelő felkészülés, mely már decemberben megkezdődött. Rendkívüli lehetőséget kapott a magyar kerékpársport azzal, hogy a Kometa segítségével egy legendák által vezetett csapattal készülhetnek az idei versenyszezonra, betekintést nyerve ezzel egy tudatosan felépített, nemzetközi, profi sport struktúrába.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések