Már a bikinis szupermodellek is az elektromos kerékpárra gerjednek?!

E-mail  Nyomtatás
2014. március 17. hétfő
  |   Szerző: Szatzger Ákos

Diavetítéshez kattints a képre

 

Vajon mennyit fizethetett a Stromer, hogy a bringájuk Leonardo DiCaprio hajójára kerüljön? És vajon hősünk a bringával csajozik, vagy a csajokkal bringázik? Sok kérdést felvet ám ez a kép... de egy biztos!

Vége a várakozásnak: itt az új Stromer ST2. A svájci gyártó leleplezte a vadonatúj modelljét.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Az új Stromer ST2-es ebike 500W-os hátsókerék hajtást kapott, melyet egy vázba rejtett, 48V 814Wh-ás brutál nagy akksi táplál. A kerékpár végsebessége 45 km/h, a motorja pedig 35 Nm nyomatékot képes leadni. Természetesen ha már agymotoros, akkor képes a visszatáplálásra is.

 

A kerékpár különlegessége az integrált kijelző és az, hogy nem sok kábelt látunk a vázon kívül futni. Az első villa természetesen karbonból készült, hogy ne rázza szét a borzasztó svájci aszfalt a felhasználó csukóját. (Bár gyanítjuk, hogy arrafelé egy teljesen merev villa is tökéletesen megtenné…)

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Az igazi újdonság azonban az Omni elnevezésű internetes plattform, melyet már a kerékpárról is elérhetünk. A mobilunk segítségével zárhatjuk le például a kerékpár rendszerét, frissíthetjük a szoftverét, de a gyári tanácsadók messziről is “rá tudnak nézni” a hajtásláncra, így segítve az esetleges meghibásodások esetén. Az ellopott kerékpár motorját távolról blokkolhatjuk (nem világos, hogy van-e mobil a bringába építve is), és sokak számára érdekes lehet a “Performance Tuning” lehetőség – bármit is jelentsen… ;)

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A kerékpár listaára 5.700 eurótól kezdődik. Ennyi pénzért már nagyon jó bringának kell lennie. Várjuk az első magyar ST2 tulajt; kérjük számoljon be a tapasztalatairól! ;)

 

Megérkezett az első videó is (szeretnénk, ha így össze lehetne csukni ;) ):

 


 

Forráswww.hatszel.hu

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2014.03.18. 21:25
Jó, hát valamivel muszáj dicsekednem, ha már yachtom sincs, és hírnevem meg pénzem se nagyon...:)

2014.03.18. 20:51
Nem hiszem, hogy ez nagyon meghatná a csajokat!
Leo-t meg főleg!
Ha megmutatnád a bankszámládat........(persze, ha te nyerted az ötöst!)


2014.03.18. 00:46
Üzenem Leonardonak és az összes csajnak, hogy az én végsebességem akksi nélkül is 50 km/h felett van sík terepen. :) (És csak pár müzliszeletet meg vizet fogyasztok)

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések