Május 5-én ismét Carpathian Couriers Race, Veszprém és Pápa között

E-mail  Nyomtatás
2019. április 10. szerda

 Két kerék, száguldás, adrenalin – ez a Kárpáti Futárok Versenye


Idén is együtt szurkolhatunk a Kárpáti Futárok Versenye (Carpathian Couriers Race) ifjú bringásaival Veszprém Óváros terén, majd a Bakony és a Balaton virágba borult, zöldellő tájain egészen Pápa belvárosáig. Május első vasárnapján újfent több mint száz, szerte Európából érkező fiatal kerékpáros pezsdíti fel az életet Veszprém és Pápa utcáin, s a környező vidék kedvelt lankáin. Közel 150 kilométeren át tekernek az ifjú titánok elszántan a céljukért, s ki tudja, talán a jövő Eddy Merck-je is köztük lesz idén!


A futam május 5-én 12:00 órakor indul Veszprémben az Óváros térről és várhatóan 15:30 körül ér véget Pápán a Várkert utcában. Remek vasárnapi program ebéd előtt Veszprémben vagy ebéd utáni kirándulásnak a környéken.


Ugyanezen a napon Veszprémben a polgármesteri hivatal épülete előtt lesz még Bakony 200 bringás teljesítménytúra rajtja és célállomása, valamint kerékpáros ügyességi pálya is gyermekeknek, amely a Veszprémi Kerékpáros Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.


Részletes útvonal és időterv:
Útvonal:

Veszprém Óváros tér – József Attila út – 8-as út kereszteződése – 77-es út eleje – Pula – Halimba –Nyirád – Zalahaláp – Tapolca – Monostorapáti – Kapolcs – Pula – Halimba – Nyirád – Devecser –Noszlop – Bakonypölöske – Kup – Pápakovácsi – 83-as út (Pápa elkerülő) – Pápa Külső Győri út –Győri Út, Várkert út, Várkert út Sportcsarnok és Iskola közötti szakasza 200 méter hosszan (befutó,célterület)


Időterv:

- Lassú rajt Veszprém, Óváros tér: 12:00
- Éles rajt a 8-as út 77-es út kereszteződése után: 12:10
- Várható érkezés Pápakovácsi felől a 83-as úthoz: 15:00
- Várható befutó Pápán a Várkert utcában: 15:15-’30

 

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések