Magyarország 2017. évi Pályakerékpáros Bajnoksága (Versenykiírás)

E-mail  Nyomtatás
2017. augusztus 13.
  |   Szerző: velo.hu
Címkék:

Ifjúsági –Felnőtt-Masterkategória –a még álló Millenárison 2017. augusztus 18 (19).

VERSENYKIÍRÁS


1. A verseny védnöke: Dr.Printzinger Péter, az MKSZ elnöke


1.1 A verseny rendezője: Magyar Kerékpáros Szövetség


2. A verseny célja: Magyarország pályakerékpáros szakágában versenyző ifjúsági, felnőtt és masters korosztályrészére a magyar bajnoki verseny számok helyezési sorrendjeinek eldöntése. A versenyen minden Magyarországon leigazolt versenyző indulhat, akit egyesülete szabályosan benevez, és a Szövetség által kiadott, 2017-es évre vonatkozó kerékpárversenyekre érvényes engedéllyel rendelkezik és a helyszínen bemutatja.


3. A verseny központja:
Millenáris Sporttelep 1146 Budapest, Szabó József u. 3.


4. A verseny időpontja: 2017. augusztus18.-a péntek (19.-e szombat, eső nap)


5. Nevezés: Nevezni a pálya@bringasport.hu e-mail címen a mellékelten letölthető nevezési lapon lehet. Határidő 2017.08.14. 20:00 óra. Nevezési díj: 1000 Ft/versenyszám/fő


6. Korcsoportok: U19; WU19; U23; Elit; Női elit; Master


7. Díjazás: A verseny 1-3. helyezettjei minden korcsoportban éremdíjazásban részesülnek a Bajnokok, bajnoki mezt kapnak


8. Versenyszámok (rr. = repülőrajtos; ár.= állórajtos): U19rr. 200m, ár. 1000m, ár. 3000m, pontverseny (60 kör) WU19 rr. 200m, ár. 500 m, ár.2000m, U23 ár.1000m, ár. 4000m Női elit rr. 200m, ár. 500 m, ár. 3000m Elit Sprint, ár.1000m, ár. 4000m,scratch (40 kör) Master rr. 200m, ár. 500m, ár.2000 m


9. Áttételek: ezen korcsoportokban nincs áttétel megkötés


10. Versenybíróság: A versenybíróságot az MKSZ versenybírói kollégiuma jelöli ki.


11. Tájékoztatás:

 

Rajtszámok: A versenyzők kötelesek a szervezők által kiadott rajtszámokat viselni, amelyeket a verseny előtt vehetnek át és a verseny után kötelesek visszaadni, sértetlen tiszta állapotban, az engedélyekért cserébe.A rajtszámok felhelyezéséhez szükséges biztosítótűről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Mezőnyszámokban kettő darab rajtszám viselése kötelező.

 

Korcsoportonként NINCS minimális induló létszám kevés induló esetén egy korcsoporttal feljebb indítható a versenyző, vagy egyeztetés szerint össze vonható, azon korcsoportokban melyek nem kapnak UCI ranglista pontot. Női korosztályban az összevonásoknál 2 korcsoport is léphető.

 

Bármi felmerülő kérdést a helyszínen a verseny előtti technikai értekezleten lehet feltenni.

 

Kerék és gépcsere megengedett az UCI szabályoknak megfelelően.

 

Zárt, kemény héjú fejvédő használata kötelező!

 

A versenyen mindenki saját felelősségére indul, balesetért és az abból adódó károkért a rendezőség nem vállal felelősséget, a helyszíni orvosi ügyelet biztosítva lesz.

 

12. Kiegészítő információ:

 

Minden versenyszámban, minden korcsoportban lehetőséget biztosítunk az esetlegesen több versenyző által használt kerékpárok cseréjére. Ebben az esetben, kérnénk ezt a nevezésnél jelezni.

 

A pályaverseny-rendszert nem ismerő csapatok számára tájékoztatót tudunk tartani a verseny előtt. Egy személy jelenlétét biztosítjuk a verseny teljes ideje alatt a lelátó info pont megjelölés alatt. A tájékoztatóra való igényt kérnénk jelezni.

 

Szabad edzésre korlátozottan van lehetőség edzésre az OB előtt, ezen igényt is kérnénk jelezni.

 

A versenyzéshez szükséges technikai feltételek (kerékpár, kerék, kormány stb.) biztosítása kapcsán, minimális segítséget tudunk biztosítani. Igénylés szükséges!

 

A részletes program és a nevezési lap megtalálható a letölthető fájlok között!


 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések