Magyar eredmények a Mountain Bike világbajnokság junior futamairól

E-mail  Nyomtatás
2017. szeptember 07. csütörtök
  |   Szerző: velo.hu

Szeptember 6. és 10. között kerül megrendezésre az ausztrál Cairns-ben a hegyikerékpáros világbajnokság, melyen szép számmal képviselik hazánkat a szakág legjobbjai.

Az első napon a csapatváltóra került sor. A magyar válogatott a Benkó Barbara, Buzsáki Virág, Dina Márton, Fetter Erik és Valter Attila alkotta ötöse az előkelő kilencedik helyen zárt.


A második nap során a junior lányok és a fiúk XCO futamaira került sor. Előbbiben Buzsáki Virág és Schmidel Regina, utóbbiban pedig Fetter Erik és Kádi Tamás voltak érdekeltek.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A lányokra négy kör várt a 4,3 kilométeres körpályán, ahol az osztrák Laura Stigger győzedelmeskedett a francia Loana Lecomte és a svájci Nadia Grod előtt. Buzsáki Virág négy és fél perc hátránnyal az előkelő tizenegyedik helyen zárt, míg Schmidel Regina szintén remekül versenyezve 4:49-es hátránnyal a 14. pozícióban zárt.


A fiúknak egy körrel többet kellett teljesíteni, itt a hazaiak nagy örömére az ausztrál Cameron Wright szerezte meg az aranyérmet több mint fél perc előnnyel. A második svájci Joel Roth, míg a harmadik a kanadai Holden Jones lett. Fetter Erik négy és fél percet kapva a 28., Kádi Tamás tizenhárom perc hátránnyal az 53. lett.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A világbajnokság az U23-as fiúk XCO versenyével folytatódik!


A mai nap eredményei a letölthető fájlok között!

 

Fotó: UCI

 


 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések