Magyar eredmények a Croatia-Slovenia UCI 1.2-es versenyről

E-mail  Nyomtatás
2017. augusztus 27.
  |   Szerző: velo.hu

A hétvégén immáron a jubileumi tizedik alkalommal került megrendezésre a Croatia-Slovenia 1.2-es besorolású egynaposa. A versenyen ezúttal is számos magyar kerékpáros képviseltette magát.

A Zágráb illetőleg Novo Mesto közötti 177,8 kilométeres penzumnak nekivágó sorok között hét kontinentális csapatot találhattunk. A magyar színeket az osztrák Amplatz-BMC szerelésében Pelikán János valamint a Bátorfi-Trek (Böröcz Bence, Hajdú Barna, Pályi Csaba, Szeghalmi Bálint, Zathureczky Márk), az Epronex-Bike Hungary (Ábrók Norbert, Patrick Dolleschal, Kiss Gergely, Popovics Gergely, Solymosi Márton) és a Kőbánya Cycling Team (Bernárd Bendegúz, Bertalan Balázs, Lóki Bence, Molnár István, Móricz Dániel) képviselték.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A viadal az előző évekhez hasonló koreográfia szerint zajlott, hatalmas volt a szelekció, végül csak hetvenegy kerekes jutott el a célvonalig. A győzelmet a szerb Dusan Rajovic (Adria Mobil) szerezte meg a szlovén Luka Cotar (Sava-Kranj) és a szintén hazai Ziga Jerman (ROG-Ljubljana) előtt.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Pelikán János (Amplatz-BMC) negyvenegy másodperc hátránnyal az előkelő 18., míg Pályi Csaba (Bátorfi-Trek) közel tizenegy percet kapva a 34. helyen zárt. A többi magyar induló sajnos nem ért célba.


A teljese eredménylista az alábbi linken:

http://www.procyclingstats.com/race/Croatia-Slovenia_2017
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések