Kusztor újabb Europe Tour pontokat gyűjtött, véget ért az Oberösterreichrundfahrt és a Trofeo Karlsberg is

E-mail  Nyomtatás
2017. június 12. hétfő
  |   Szerző: velo.hu

Nem unatkoztak az elmúlt napokban a magyar kerékpárosok, a Szlovák Körversenyen, az Oberösterreichrundfahrt szakaszversenyén és a Trofeo Karlsbergen is érdekeltek voltunk.

A 2.1-es besorolású Szlovák Körverseny Nagyszombaton zárult egy 152 és fél kilométeres penzummal. Az adok-kapok végén némiképp változott az összetett állása, a szakaszt az orosz Ivan Savitskiy (Gazprom-RusVelo) nyerte a szlovén Rok Korosec (Amplatz-BMC) és az olasz Matteo Malucelli (Androni Giocattoli) előtt. Kusztor Péter (Amplatz-BMC) a győztessel azonos idővel a huszonhetedik helyen zárt.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Összetettben Jan Tratnik (CCC Sprandi Polkowice) diadalmaskodott a második és harmadik helyre előrelépő Mattia Cattaneo (Androni Giocattoli) és Piotr Brozyna (CCC Sprandi Polkowice) előtt. Kusztor Péter (Amplatz-BMC) mindössze negyvenöt másodperc hátránnyal a tizennegyedik lett ezzel újabb öt Europe Tour pontot gyűjtve hazánk számára. Fejes Gábor (Magyarország) a 62. + 6:56, Valter Attila (Magyarország) a 70. + 10:49, Pelikán János (Amplatz-BMC) a 94. + 25:11, míg Filutás Viktor a 95. + 25:19 helyen végzett.


Az Oberösterreichrundfahrt utolsó 137 kilométeres etapján a norvég August Jensen (Team Coop) duplázott, aki a harmadik napot követően ezúttal is győzedelmeskedett. Kiss Gergely (Epronex-Bike Hungary) negyvennyolcadikként haladt át a célvonalon. Összetettben hármas Felbermayr-Simplon Wels siker született – Stephan Rabitsch győzött – Kiss Gergely a 62. lett.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Németországban huszonkilencedik alkalommal zajlott a Nemzetek Kupája sorozatba tartozó Trofeo Karlsberg szakaszversenye a juniorok számára. A négy napos viadalon a magyar színeket Dian Ábel, Hakk Béla Bence, Karl Ádám, Kiss Hunor, Schneider Sebestyén és Sípos Máté képviselték.


Sajnos már az első napon kiosztásra kerültek a percek ennek ellenére a srácok derekasan küzdöttek Karl Ádám a harmadik félszakaszon tizedik, míg a záró etap során a tizenhatodik lett. Összetettben Julius Johansen révén dán sikernek tapsolhatott a nagyérdemű Karl Ádám a 26., Kiss Hunor a 83., míg Hakk Béla Bence a 87. pozícióban zárt.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések