Kiváló magyar eredmények a szlovákiai GP of Presov pályaversenyről

E-mail  Nyomtatás
2018. augusztus 31. péntek
  |   Szerző: velo.hu

Kiválóan szerepeltek a magyar pályakerékpárosok a szlovákiai GP of Presov CL2-es versenyen, ahol Lovassy Krisztián (BVSC-Zugló) az előkelő második helyen zárt Omniumban, ezzel újabb fontos világranglista pontokat gyűjtve.

A magyar színeket Durucz Miklós, Filutás Viktor, Lovassy Krisztián (BVSC-Zugló), Molnár Gábor (BVSC-Zugló), Orosz Gergő és Zathureczky Márk képviselték északi szomszédunknál.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Az Omnium versenyszámban Lovassy Krisztián az előkelő második helyen zárt a fehérorosz Raman Tsishkou mögött, míg Filutás Viktor a szintén remek ötödik helyet szerezte meg. Orosz Gergő a 14., Molnár Gábor a 18., Zathureczky Márk pedig a 19. lett. A tokiói olimpia kvótaszerzését célként maga elé kitűző Lovassy Krisztián ezzel újabb fontos világranglista pontokat szerzett, eddig megszerzett pontjai számát kilencvennel toldotta meg.


A Madisont az orosz páros, nevezetesen Vladislav Kulikov és Viktor Manakov nyerte, Filutás Viktor és Orosz Gergő kettőse sajnos nem ért célba.


A magyar pályakerékpárosok augusztus 31-én és szeptember 1-én a csehországi GP Prostejov CL1-es versenyén szerepelnek.

 

A teljes eredménylisták a letölthető fájlok közt!
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2018.08.31. 11:15
gratulálok, csak így tovább!

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések