Két fő indul az országúti világbajnokságon a Bátorfi Team AKTK csapatából

E-mail  Nyomtatás
2011. augusztus 24. szerda

Hosszas egyeztetés után eldőlt, hogy a Bátorfi Team AKTK csapat az egyetlen Magyarországon, mely két főt indít az Országúti Világbajnokságon ebben az évben.

 

Kenyó Anita, mint az aktuális női országúti magyar bajnok hazánkat a női országúti számban képviseli szeptember 24-én.
Fejes Gábor pedig a tavalyi év sajnálatos eseményei után, amikor is nem tudott részt venni Ausztráliában, idén már ott lehet a VB-n.

 

Az idei évben klubunk,mint ahogyan Anitának is, mindent fizet és kísérőt/szállást/utazást biztosítva kijutattja Gábort az U23 Időfutam versenyszámra, ahol is nagy elvárásokat támasztva indulunk szeptember 19-én.


A magyar csapat többi indulóiról is hamarosan hírt adunk!

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2011.08.26. 01:16
Rakjátok meg mindketten!!!
"Jó ha tudod, hogy az időfutamon, egy ország fogja veled nyomni azt a sonkaszeletelőt."

2011.08.25. 15:11
Most meglesz a lehetősége a kapcsolatépítésre is, az U23as vbken ott ülnek az első sorokban a nagy Pro Tour gárdák ügynökei. Drukkolunk mi is. Hajrá!!

2011.08.25. 13:16
Gabinak már rég valamelyik külföldi proficsapatnál lenne a helye. Kinőtte a hazai mezőnyt. Ennek egy módja van, a kapcsolatépítés.

2011.08.25. 13:14
Én is csatlakozom Takács Ádám írásához!

Csak még annyit tennék hozzá, hogy már csak azért ne is foglalkozzon Gabi a "sok beszólóval", mert ha megnézzük, hogyan készül, milyen háttérrel, akkor az valójában inkább hasonlít az amatőr körülményekre, mint profira, ha a világ jobbik felét vesszük alapnak. Ezzel nem a csapatát ócsárolom, az legalább ott van mögötte, hanem a fényévnyi különbséget a hazai jobbnak számító lehetőségek és mondjuk az Olasz 3. osztály között.

Csak az elszántsága és a szíve ér fel egy profiéval, de ez legyen az ő előnye itthon! Most szüksége is lesz ezekre, mert a VB-n majd a világ jobbik felén élő profikkal kell partiban lennie!
Ez két éve már egyszer sikerült neki, remélem idén is fog!

hajrá!

2011.08.25. 10:07
Hajrá! Veletek vagyunk! Takács Ádám felszólalását csak megerősíteni tudom.

2011.08.25. 09:41
+1
"...a sok kreténnel meg ne is foglalkozz..." :)

Hajrá Fejes Gabi! Hajrá Anita!

2011.08.25. 08:52
Kedves Gábor!
Először is szeretnék nagyon sok sikert kívánni! Elég régóta figyelem a pályafutásodat és egy nagyon tehetséges kerékpárosnak tartalak, akinek még nagyon sokat kell fejlődnie, de meg van a tehetsége és kitartása ehhez. Jó pár éve a Kaposvár melletti Surján völgye kupán mondtam a barátomnak, hogy , , azért fél szemmel figyeld ezt a srácot!". a válasza: miért ki ez a gyerek? mondtam, majd meglátod! Ha jól emlékszem te voltál az egyetlen, aki el tudott menni az Arany Gabival szökésbe. És ennek már hány éve..... Két éve amit az U23-as Vb időfutamán mutattál az valami hihetetlen volt. Őszintén remélem, hogy soha nem fogod abbahagyni és végig fogod csinálni, míg eljutsz a csúcsig. A sok kreténnel meg ne is foglalkozz, akik mindig beszólnak, hogy miért indulsz itthoni amatőr versenyeken. Egyszerűen nem tudják elviselni, hogy valaki nagyon sokat dolgozik és ennek eredményeként egyszerűen kemény!!!! Nem tudom, hogy a Vígh Zoli, Szoba vagy Müllner Zoli miért nem zavarja őket. Nem mintha a három nagyszerű kerékpárossal bármi bajom lenne. Én mindig örültem, ha egy normális mezőny összejött és erősekkel együtt, jó tempóban rakhattam a kereket. Az elvárásokról annyit, hogy, ha a legutóbbi VB eredményét felül tudod múlni, az nagyon jó lesz, mert akkor látható a fejlődés és ez nagyon fontos!!!!! Jó ha tudod, hogy az időfutamon, egy ország fogja veled nyomni azt a sonkaszeletelőt. Ha nem is a helyszínen, de abban biztos lehetsz, hogy a TV előtt ott fogok üvölteni!!! Egy kalappal!!!

2011.08.25. 08:19
Szerintem azért kell a klubnak fizetni, mert más nem fizeti. Persze valószínű, hogy a pénzügyi háttér ne maga a klub. Egyébként sajnos, azért ilyen a helyzet, mert egyszerűen nem érdemes kimenni tkp. senkinek egy VB-re a sport állapota miatt. Az elmúlt évtized tapaztalata az, hogy egy vagy két kivétellel kimennek Mo-i szinten tehetséges, sikeres és akár szorgalamas emberek és az utolsó helyeken végeznek, vagy nem is tudják befejezni. Be kell látni, hogy ilyen háttérrel nem vagyunk olyan szinten...

2011.08.24. 19:34
A várt hír fele, kinek, és miért hír? Ennyire uborkaszezon van, hogy minden rész hírnek egy külön cikket kell keríteni?
Amúgy örülök az információnak, de azt Én sem értem, miért egy klubnak kell fizetnie versenyzői VB részvételét?
Lehet, hogy ez is kiszivárog majd egyszer!

2011.08.24. 14:57
Az első mondat elég vicces (számomra). :)
És nem a Magyar Válogatott indul a VB-n???
Értem én, hogy a klub fizet mindent (elismerésem!), de ugye nem a BT AKTK mezében fognak indulni a versenyzők?
Nagy elvárások???
Ez mit jelent?
Szerintem hagyják a versenyzőt versenyezni, nem kell fölösleges súlyt helyezni rá.
Jó felkészülést!
Mindegy, de ezt a néhány mondatot nem így kellett volna megírni szerintem(!).
Köszönöm a tájékoztatást!


2011.08.24. 12:47
HAJRA, tessek megmutatni!

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések