Jose Antonio Hermida a Merida tesztelője marad

E-mail  Nyomtatás
2016. december 17. szombat
  |   Szerző: velo.hu

A korábbi hegyikerékpáros világbajnok Jose Antonio Hermida nem sokkal azt követően, hogy nyilvánosságra került a Merida Multivan csapatának 2016 év végén való megszűnése, bejelentette visszavonulását.

Hermida tizenhárom évet töltött el a csapat színeiben, ám már a riói olimpiát követően megindultak a találgatások, hogy vajon miképp alakul majd élete?


Sokáig nem váratott magára a bejelentés, a Merida cégcsoport három éves megállapodást kötött az egykori kiválósággal, aki mint a cég nagykövete, elsősorban a vállalat termékeinek fejlesztésében, tesztelésében és promóciójában vesz majd részt.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Azt követően, hogy Jose tizenhárom éven keresztül volt a Merida Multivan csapatának ikonikus alakja, nagy örömmel jelentjük be, hogy továbbra is a Merida család részeként igyekszik segíteni minket, a termékeink fejlesztési és tesztelési folyamataiban – mondta Andreas Rottler a Merida marketing igazgatója. – Jose tudása, tapasztalata és személye garancia arra, hogy kiváló nagykövete lesz a márkának.”


„Büszke vagyok rá, hogy továbbra is a Merida család részese maradhatok – tette hozzá Hermida. – Nagyon várom már, hogy megkezdhessem munkám, mint nagykövet, és, hogy részt vehessek az új termékek fejlesztésében és tesztelésében.”
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések