Jogi nyilatkozat

Személyes adatok védelme az Interneten

Mi, a Velo.hu Portál munkatársai megértjük, hogy a személyes adatok védelme fontos A Velo.hu Internetes oldala (www.velo.hu) és a hozzá tartozó weboldalak felhasználói (látogatói) számára. Az alábbi információ célja, hogy az oldalt felkeresők megértsék, milyen információkat gyűjtünk össze internetes oldalunkról, és ezeket hogyan kezeljük.
Általános információkérés

Ha egy felhasználó általános információkéréssel fordul a Velo.hu-hoz vagy regisztrált felhasználók számára fenntartott szolgáltatásokat kíván igénybe venni, meg kell adnia személyes adatait (pl. elérhetőségét). A Velo.hu a személyes adatok segítségével válaszol a kérdésekre, és ezt használja fel a további levelezésben is. Az információt válaszkezelési statisztika stb. készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Kapcsolatfelvétel a Velo.hu-val a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban


A Velo.hu Portál számára fontos, mit gondolnak a felhasználók szolgáltatásainkról és irányelveinkről. Amennyiben az oldalra látogatóknak bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza merülne fel a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban, vagy tudatni kívánja velünk észrevételeit Internetes és az Interneten kívüli tevékenységünkről, kérjük írjon emailt az info@velo.hu címre. Üdvözlettel: A szerkesztőség
Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések