Magyar hírek

« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
Magyar sikerek a Salcano hegyikerékpáros kupa második napján is2017.04.01. - A prológot nyerő Parti András (Nella-Trek) sajnos hatalmasat bukott, csapattársa Dina Márton (Nella-Trek) azonban megnyerte a második napot, így az utolsó short-track XCO előtt Dina vezet összetettben is.

Taroltak a magyarok a szerbiai Salcano hegyikerékpáros kupa első napján2017.04.01. - Számos magyar versenyző rajthoz állt a háromnapos szerbiai S2-es besorolású Salcano hegyikerékpáros versenyen. Az első napi prológot követően a férfi elit kategória dobogójának mindhárom fokára magyar versenyző állhatott.

Április 2-án Győrben rendezik az ifjúsági olimpia tesztversenyét2017.03.31. - Magyarország, azon belül Győr lesz a házigazdája 2017. július 23. és július 30. között a XIV. nyári európai ifjúsági olimpiai fesztiválnak. Az eseményen ötven nemzet sportolói mérik össze tudásukat. A felkészülés finiséhez közeledve a kerékpárosok tesztversenyét április 2-án vasárnap bonyolítják.

Tour de Hongrie 2017: idén erkezik a Dimension Data is2017.03.30. - Sokan várták már, hát belevágunk: bemutatjuk a 2017-es Tour de Hongrie versenyén résztvevő csapatokat. A sort egy olyan együttessel nyitjuk, amely már tavaly is hivatalos volt a magyar viadalra, ám egy tragikus baleset miatt kénytelen volt távol maradni…

Lovassy Krisztián második helyen végzett a Lustadter Frühjahrsklassiker versenyén (Videóval!)2017.03.28. - A luxemburgi Team Differdange-Losch csapatának versenyzője Lovassy Krisztián a második helyen zárta a németországi Lustadter Frühjahrsklassiker versenyét.

Andrea Tafi: egy igazi klasszikus-sztár a jubiláló zalai kerékpáros maratonon!2017.03.28. - Ritkán üdvözölhetünk Magyarországon olyan bringás sztárt, mint az olasz Andrea Tafi, akivel a Mapei és a Teker egyesület vendégeként a júniusi Tour de Zalakaros résztvevői is találkozhatnak majd, mi több, együtt tekerhetnek a zalai dombokon!

Osztrák évadnyitó: Kusztor Péter és Karl Ádám is a kiváló 4. helyen végzett2017.03.28. - Március 26-án, vasárnap rendezték Leondingban az “57. Évadnyitó Versenyt”, ami az Osztrák Kupa első futama is volt az országúti kerékpárosoknál. Az eliteknél Kusztor Péter (Amplatz – BMC) a kiváló 4. helyen ért célba, az U19-es korosztályban pedig Karl Ádám (Degavi Tipográfia) szintén a 4. lett.

Sajó Péter emlékverseny és Bonyhád Grand Prix: Kanti Dorottya és Crista Daniel dupláztak a Tolna Megyei hétvégén2017.03.26. - Március 25-26-án a Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület két országútis versenyt is rendezett Tolna Megyében, melyeken népes nemzetközi mezőny gyűlt össze. Szombat délután, Szekszárd belvárosában kritérium verseny várta a kb. 150 résztvevőt, a körpályában a Béla térhez vezető macskaköves emelkedővel. A rajtnál román, szerb, horvát, cseh, szlovák és magyar csapatok is sorakoztak. Vasárnap a Bonyhád Grand Prix-ra került sor mintegy 300 indulóval, a tavalyi Országos Bajnokság körpályáján, minden körben a Bonyhádvarasd előtti 10%-os emelkedővel. Az önkormányzat idén nagyobb szerepet vállalt az eseményben, így a rajt/célterület sokat fejlődött, sátor, mobil wc-k, szelektív huladékgyűjtők és rendezettebb parkolás várta a bringásokat, valamint a díjazottak csomagjai is szépen felbővültek. Mind a női és a férfi elit kategóriában duplázás volt a hétvégén. A hölgyeknél Kanti Dorottya (Dr. Bátorfi Agria AKTK) , a férfiaknál Crista Daniel (C.S.A STEAUA BUCURESTI) egyik nap sem talált legyőzőre. Szombaton és vasárnap is második a női elitben Kapott Szonja (Tipográfia), a kritériumon a férfiaknál küldölfi dobogó lett, Bonyhádon viszont Fejes Gábor (Dr. Bátorfi Agria AKTK) érkezett másodikként. A remek tavaszias időben nem minden magyar csapat képviseltette magát, külföldi versenyeik miatt. Teljes eredménylista a Bonyhád Grand Prix-ról a letölthető eredmények között.

Benkó Barbara nyerte az osztrák C1-es Kamptal Klassik Trophy viadalát +magyarok eredményei2017.03.26. - Hegyikerékpáros olimpikonunk Benkó Barbara folytatja remeklését, hisz a kiváló ciprusi versenyeket követően ezúttal az osztrák Kamptal Klassik Trophy C1-es besorolású versenyén szerepelt, ahol megnyerte elit hölgyek kategóriáját.

Álláshirdetés: Bringaland kerékpárüzlet értékesítő munkatársat keres2017.03.26. - A Bringaland kerékpárüzlet (Budapest, Dózsa György út 78.) főállásban értékesítő munkatársat keres alábbiak szerint:

Teherbringára cserélné a teherautókat Bécs2017.03.24. - Nemcsak környezetvédelmi, hanem gazdasági haszna is van, ha teherautók helyett cargobiciklikkel végzik az áruszállítást a városokban – derült ki a bécsi Európai Kerékpáros Logisztikai Konferencián. Az osztrák főváros 2030-ra szén-dioxid kibocsátás nélkül szeretné megoldani az áruszállítást.

Március 25-én Szekszárdon, 26-án Bonyhádon országúti verseny, külön indításos amatőr futamokkal és tehetségkutató gyerekversenyekkel2017.03.23. - Dupla hétvége vár március 25-26-án az országútisokra Tolna megylben. Szombaton a Sajó Péter emlékversenyen, Szekszárd belvárosában mérkőzhetnek egy kritérium verseny során a különböző korcsoportok, majd március 26-án Bonyhádon (a tavalyi Országos Bajnokság úvonalán) rendezik a Grand Prix Bonyhád futamokat. Jó hír az amatőröknek és a családosoknak, hogy mindkét napon külön indításos amatőr futamok és gyerekfutamok is lesznek, így az az egész hétvégét érdemes lehet Szekszárd környékén tölteni. Mindkét nap pontos versenykiírása és programterve megtalálható eseménynaptárunkba ITT

Tihany-Kupa 2017: Végleges eredménylista + FOTÓGALÉRIA 336 képpel2017.03.19. - Március 19-én a tihanyi -félszigeten vette kezdetét a hazai országúti szezon. A különböző hosszúságú futamokban 400 induló állt rajthoz. Női abszolútban Kenyó Anita (Dr. Bátorfi AKTK), míg férfi elitben Szőlössi Ferenc (DKSI) volt a leggyorsabb. A szervezők által küldött végleges eredménylista a letölthető fájlok között található. Hiba, reklamáció esetén kérjük a verseny szervezőjének írjatok! FOTÓGALÉRIA ITT

Magyarok eredményei az Eddy Merckx velodromból + FOTÓK2017.03.18. - A ghenti Eddy Merckx velodromban került sor március 17-18-án egy UCI C1-es kategóriájú pályaversenyre, ahol a mieinket a BVSC-Zugló színeiben Lovassy Krisztián és Molnár Gábor, válogatottként pedig Kanti Dorottya képviselte.A verseny az első idei válogató verseny eis volt a szakágnak. Kiemelkedő nemzetközi résztvevői gárda állt rajthoz mind női, mind férfi vonalon több világ- és olimpiai bajnokkal, mivel az áprilisi, hongkongi VB elött (ahová Lovassy és Szalontai szerzett kvalifikációt) ez volt az utolsó UCI pályaverseny. Lovassy számára a VB felkészülésének fontos utolsó állomása volt Ghent, a két nap alatt 2 versenyszámban (omnium és pont) indult, ami valójában 7 rajthoz állást jelentett. Pénteken az omniumban a nagy létszámú mezőnynek először egy rövidített kvalifikációs pontversennyel kellett kezdeni. Ezt követően jött a scratch, a tempó verseny, a selejtező, majd zárásnak a pontverseny. Krisztián összetettben a 14. helyen zárt. Ezen a napon Kanti Dorottya, aki első pályaversenyén debütált scratch (16. hely) és pontversenyben (18.hely) is elindult. Molnár Gábor scratchben (12. hely) versenyzett az első napon. "Szombaton Dócinak kellett 4 alkalommal is a rajthoz állni az omniumban, ahol kíváló szerepléssel bizonyította jogos válogatottságát. Az utolsó számban a pontversenyben, még körelőnyt is szerzett, a véghajrában is a 6. helyen érkezett, ezzel az omnium végelszámolásban a 15. helyen zárt. Krisztián a pontversenyben hozta a kötelezőt és egy körelőnnyel a 10. helyen végzett. Gábor is pontversenyben indult, ahol a 9. hely megszerzésével kiváló szezonkezdést tudhat magáénak." - értékelte a második nap eredményeit Pataki Ibolya szakágvezető, aki a VB-n is a magyar csapat kapitánya lesz. A VB futamairól naponta olvahatsz majd eredményeket április közepén.

Új dizájnnal és erős versenyprogrammal folytatja a szezont a MugenRace-Veloki csapata2017.03.17. - A horvátországi edzőtábor valamint a GP Laguna Porec és a GP Izola UCI kategóriás versenyeit követően véglegessé vált a MugenRace-Veloki 2017-es mezének dizájnja.


Lovassy és Szalontay is kivívták a jogot a világbajnokságon való indulásra2017.03.15. - Április 12. és 16. között rendezik a pályakerékpáros világbajnokságot Hong Kongban, amire két magyar bringás is kivívta az indulási jogot: Lovassy Krisztián (BVSC-Zugló) és Szalontay Sándor (Dr. Bátorfi-Agria KTK) összesen három versenyszámban képviselik majd hazánkat.

Dér Zsolt huszadik az UCI 1.2-es Párizs-Troyes viadalán2017.03.15. - Kiváló versenyzéssel az előkelő huszadik helyen zárta a francia Párizs-Troyes 1.2-es viadalát az osztrák Vorarlberg csapatának magyar légiósa Dér Zsolt.

Amplatz-BMC siker az Istrian Spring Trophy összetettjében2017.03.13. - A Kontent-DKSI valamint a magyar érdekeltségű osztrák Amplatz-BMC csapata is részt vett a horvát Istrian Spring Trophy szakaszversenyén.

Mountain-bike: Taroltak a magyar junior lányok Spanyolországban, Fetter Erik 4.2017.03.12. - Benkó Barbara második helyezésén túl további jóhíreket kaptunk a spanyolországi Bagnolesben rendezett mountain-bike cross-country futamról. A junior lányoknál a mieink taroltak, a dobogó mindhárom fokára a magyar válogatott tagjai állhattak, sorrendben: Buzsáki Virág, Bukovácz Kata és Schmidel Regina, A junior fiúknál Fetter Erik hátulról rajtolt, de így is az előkelő negyedik helyen zárt. Gratulálunk a fiatalok sikeres szerepléséhez! A verseny főbírója szintén magyar volt, Tam Csilla személyében, akinek köszönet a dobogós képért.

« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
Görög-szigettúra 2016. Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015. Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015. Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések