Magyar hírek

« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
2017.12.01. - A 2017/18-as pályakerékpáros világkupa sorozat a kanadai Miltonban folyatódott, ahol hazánkat egyedül Lovassy Krisztián képviselte a 120 körös (30 km) férfi pontversenyben. A futamot a dán Larsen nyerte körelőnnyel és 52.173km/h átlaggal, második a brit Stewart, harmadik a belga De Ketele lett. A 19 fős futamból négyen nem tudták befejezni a versenyt, Lovassy a táv felénél kapott körhátrányt hét másik versenyzővel, de egy korábbi részhajrán tudott szerezni két pontot. Az utolsó köröket lassúdefekttel teljesítette, a véghajrában hetedik lett, végül a 13. helyen zárta a futamot.

2017.12.01. - Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában jelentette be, hogy a kormány támogatásának köszönhetően valósul meg a 2018-as Tour de Hongrie közvetítése az Eurosport csatornán is, mégpedig ígérete szerint olyan színvonalon, amilyenre még sosem volt példa a magyar körverseny történetében. „A Tour de France sem csak egy kerékpárverseny, hanem egyben országimázs is, ezért a már 2.1-es kategóriájú Tour de Hongrie közvetítése is kedvet hozhat ahhoz, hogy a külföldi nézők ellátogassanak hozzánk” – fogalmazott a kormánybiztos, aki szerint Magyarország ezzel a lépéssel felzárkózik a szomszédos országok mellé. Lovassy Krisztiánnak az októberi berlini pálya Európa-bajnokságon scratchben nyert ezüstérme kapcsán Révész Máriusz elmondta, hogy szerinte a hazai pályakerékpársport fejlesztése érdekében három velodrome építésére lenne szükség. Hozzátette: éppen elfogadásra vár egy ezzel kapcsolatos kormányhatározat, s örülne annak, ha két-három éven belül egy új fedett fapálya épülne Magyarországon.

Bikeweekend 2018-ban!2017.12.01. - A legnagyobb kerékpárgyártókat és forgalmazókat egyesítő Magyar Kerékpáripar és Kereskedelmi Szövetség 2018 áprilisában kerékpárkiállítást szervez. A kiállítás az eddigi évektől eltérő helyszínen, új formában jelenik meg, de továbbra is a legjelentősebb márkák képviselőivel.További részletek hamarosan.

2017.11.27. - A tervek szerint 2019 nyarára készül el a Poroszlót Tiszafüreddel összekötő kerékpárút, ezzel körbekerékpározhatóvá válik a Tisza-tó, jelentősen növelve a régió vendégforgalmát és turisztikai bevételeit – mondta Révész Máriusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos szerdán a fejlesztés helyszínén, Poroszló közelében. A 9 kilométeres szakasz hazai költségvetési forrásból, mintegy nettó 3,1 milliárd forintból épül meg. A kivitelezés jövő tavasszal kezdődik, a munkát a napokban lezárult közbeszerzési eljáráson négy ajánlattevő közül a Hódút Kft. nyerte el – tette hozzá. Megjegyezte: a Tisza-tó töltéséről ez évtől kitiltott autóforgalom hozadékaként a kiskörei vízlépcsőnél október végéig 30 ezer kerékpárost regisztráltak, mely 50 százalékos növekedést jelent 2016 egészéhez képest. Ennél nagyobb hatású lesz a Poroszló és Tiszafüred között a 33-as számú főút használatát kiváltó új kerékpárút megépítése – tette hozzá. Nyitrai Zsolt (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a tájékoztatón hangsúlyozta: ma Magyarországon több millió ember kerékpározik, Dánia és Hollandia után ebben a mutatóban lakosságarányosan a dobogó harmadik fokán állunk Európában. A kormány célja a kerékpározás népszerűsítése, valamint az ehhez szükséges infrastruktúra fejlesztése – húzta alá. A Poroszló-Tiszafüred kerékpárút megépítését régi adósságnak és előremutató fejlesztésnek nevezte, mely kerékpárral körbejárhatóvá teszi a Tisza-tavat, amivel növeli a régió vonzerejét, vendégforgalmát és turisztikai bevételeit. Sokak által várt beruházásként szorgalmazta az Egerszalókot Egerrel összekötő kerékpárút mielőbbi megépítését, mely szinte teljessé tenné Heves megye kerékpáros infrastruktúráját. A kiosztott sajtóanyag szerint az EuroVelo 11 hálózatba csatlakozó Poroszló-Tiszafüred kerékpárút kialakítása során a 33-as főút Tisza-hídja mellé egy 273 méter hosszú, új, konzolos tartószerkezeten nyugvó átkelőt építenek. Ugyancsak új hidak ívelik majd át az Eger-patakot, a Szomorka patakot és a tározó Öblítő csatornáját is. A projekt része továbbá két vasúti kereszteződés megépítése is.

2017.11.26. - Ezen a hétvégén Kecskemét adott otthon a Magyar Kupa következő fordulójának, melyet a jól bevált Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendeztek meg, ahol nem kellett a homokakadály kiépítésével sokat foglalkozni. Papírforma szerint ismét Benkó és Peák győzedelmeskedett. Elit hölgyeknél Benkó Barbi (Focus XC Team), Buzsáki Virág (PILIS CROSS-COUNTRY CLUB) és Kovács Kinga (ÚJPESTI TORNA EGYLET) volt a sorrend, ebben a kategóriában összesen hárman harcoltak a győzelemért. Férfi elitben már népesebb mezőnyt láthattunk, melyet fél perc előnnyel Peák Barnabás nyerte PALČÁK Jozef (V©C Dukla Banská Bystrica) és Buruczki Szilárd (CSÖMÖRI SPORT SZ.N. KFT Cube Csömör) előtt. További eredményeket megtalálod a letölthető dokumentumok közt. Fotók: Hirös.hu

2017.11.24. - Tizenkét kategóriában, Szekszárdon mérhetik össze tudásukat a bringások december 10-én a Szekszárdi Sportközpont Cross versenyen. A magyar cyclocross kupasorozat ötödik futamán egy teljesen új helyszínnel ismerkedhetnek meg a kerékpárosok. A Szekszárdi Sportközpont Nkft. első alkalommal szervez cyclocross versenyt. A városban óriási hagyományai vannak a kerékpársportnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ország egyik legnagyobb múlttal rendelkező országúti versenye a Gemenc Nagydíj. A Sportközpont elsődleges célja természetesen a kerékpározás népszerűsítése, ennek megfelelően esett a helyszínválasztás a Baka István Általános Iskola körülötti területre. A verseny december 10-én vasárnap 10:45-től 15:00-ig lesz megrendezve. Bízunk benne, hogy nemcsak a magyar kerékpáros elit és a lelkes szabadidős bringások, hanem a lakosság is szép számban kilátogat a látványos megmérettetésre. A terepkerékpár (cyclocross) versenyeket az országúti és mountain bike-szezont váltva, ősszel és télen rendezik 1500-3000 méter hosszú körpályán, amik földutakon, réteken, füves területeken, aszfalton, lépcsőkön, különböző mesterséges és látványos akadályokon haladnak keresztül. A szakág 1950 óta rendez világbajnokságot. Versenykiírás: ITT! Nevezés: ITT!

2017.11.23. - Másfél méter! Novemberben különleges kampányt hirdetett meg a Tour de France versenyigazgatója, Christian Prudhomme, aki a kerékpárosok biztonságának védelmére hívta fel a közlekedők figyelmét. A direktor elmondta: alapos okuk van a cselekvésre, hiszen a francia utakon csak 2016-ban 162 kerékpáros halt meg, és több mint 4000 szenvedett sérüléseket. A kampány célja, hogy együttműködésre és a szabályok betartására hívja a járművezetőket – elsősorban a védtelen közlekedők, a kerékpárosok védelmében. Több európai országban a KRESZ szabályokban is szerepel, hogy a gépjárművezetők előzéskor, lakott területen kívül másfél, városban pedig egy méteres oldaltávolságot tartsanak a kerékpárosok mellett. Ennek a szabálynak a „megerősítésére” indult ez a figyelemfelhívó kampány, amelyhez a legnagyobb hazai kerékpárverseny, a Tour de Hongrie is csatlakozik. A 1,5 méteres kampányhoz a Tour de Hongrie mellett csatlakozik:  Kerékpározásért és Aktív Kikapcsolódásért Felelős Kormánybiztosság  Magyar Kerékpáros Szövetség  Magyar Kerékpárosklub  Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége KRESZ-módosítás készülőben Révész Máriusz kormánybiztos arról számolt be, hogy széles szakmai összefogás eredményeként hamarosan a KRESZ módosítására kerülhet sor. A tervek szerint előzéskor a hazai szabályok is kötelezően előírják majd lakott területen belül az 1, azon kívül pedig a 1,5 méteres oldaltávolságot. Mindemellett a közlekedési kultúra javítása érdekében közlekedésre nevelő munkafüzet készül a negyedik-ötödik osztályosok részére. A kiadványt a jövő évtől minden gyermek megkapja majd. A Tour de France felhíváshoz a Magyar Körverseny is csatlakozik. A legnagyobb hazai kerékpárverseny jövő évi kiírása során a megkülönböztető mezeken is visszaköszön majd a kampány üzenete. A Tour de Hongrie-t szervező Vuelta Sportiroda jó ideje dolgozik azon, hogy nagyobb biztonságban legyenek az utakon a kerékpárosok. A BringaAkadémia programmal részt vesznek a 10-14 éves diákok oktatásában. Az Erasmus+ program keretében pedig külföldi partnereikkel közösen, Európai szinten is komoly eredményeket értek el a gyerekek közlekedésre nevelésében.

2017.11.20. - Rekord nevezői létszámmal rendezték 2017 november 19.-én a hatodik LOcarGO Veszprém Cross terepkerékpár verseny, mely a magyar kupafutam harmadik állomása is volt. A 2500 méteres, szinte sík körön egy szimpla és egy dupla palánk, egy lépcsőakadály - LOcarGO kamion - és egy homokágy törte meg a lendületet a gyors pályán. Az elit nőknél Benkó Barbara (Focus XC Team) győzőtt, a férfiaknál pedig a korábbi futamokon egy arany és egy ezüst érmet begyűjtő, Peák Barnabás (Mesterbike ILB Factory SE) ért célba elsőként, Buruczki Szilárd (Cube-Csömör) és Szalay Péter (Bike Zone Gödöllő) előtt. Teljes eredménylista a letölthető fájlok között.

2017.11.15. - A nemzetközi kerékpáros szaksajtó is felfigyelt a magyar turisztikai lehetőségekre, a „8 nap alatt a Fürdők és Borok Földjén” tanulmányút bebizonyította, hogy világ legismertebb bringáscélpontjait jól ismerő szakújságíróknak is tud Magyarország újat mutatni – derült ki a Magyar Televízió „Ma Reggel” adásából, melyben Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese és nem mellékesen a Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke beszélt a kerékpáros turizmusban rejlő lehetőségekről és egy sikeres idei programról. A 2017-es év kisebb mérföldkő a magyar turizmus nemzetközi megjelenése szempontjából, ugyanis hazánk turisztikai és kulturális értékeit először mutatták be koncepció mentén a nemzetközi kerékpáros szaksajtóban, körülbelül 200 000 potenciális turistát elérve. A résztvevő újságírókat is lenyűgözték Magyarország egyedi adottságai, s ezalatt természetesen nem csak a táj szépsége értendő, hanem kulturális fénypontjaink. Szakemberek szerint a kerékpáros turizmus, összefüggésben a gasztro és borkultúrával további lehetőségeket rejt, például meg lehet hosszabbítani a turisztikai szezont. A study tour (tanulmányút) lényege, hogy a médiában véleményformáló, véleményvezér, influencer embereket viszünk el egy régióba, azzal a várakozással, hogy a saját médiafelületeiken erről be fognak számolni. Az ötlet újszerűsége az volt, hogy ne egyszerűen meséljünk nekik, ne írott anyagokat küldjünk nekik, hanem hozzuk el őket a helyszínre, itt tapasztalhassák meg, hogy milyen a magyar konyha, milyen a magyar bor, milyenek a magyar utak, milyen a magyar táj és persze milyenek a magyar fürdők. Körülbelül 200 000 nyomtatott példányban jelent meg – egyik magazinban hat, másikban nyolc, valamelyikben 10 oldalas – képekben gazdagon illusztrált beszámoló erről a túráról – mondta el az adásban Princzinger Péter. A study tour során körülbelül 600 kilométert teljesítettek a részvevők, Budapestről egy transzfert követően Zalából indult a túra, a Zalakaros-Kis- Balaton-Börzönce- Sümeg-Hévíz- Keszthely-Szigliget- Hegyestű-Balatonfüred- Tihany-Vászoly- Vöröstó-Balatonszőlős- Tata-Dunaszentmiklós- Esztergom-Visegrád-Pilis- tető-Szentendre- Budapest útvonalon, sikerült bejárni Északnyugat-Magyarország legszebb tájait. A világhírű Hévízi tófürdő és a Széchenyi fürdő lenyűgözte a bringásokat, a napi távok megtétele után olyan kiváltságokban lehetett részük, amilyennel a világon kevés helyen kényeztetik a kerékpárosokat. A résztvevők a megjelent cikkekben is kiemelték hazánk erősségét a gasztronómiában és a változatos borkultúrában. Princzinger Péter a lehetséges folytatásról is beszélt: Ennek a programnak az egyik fejlesztési lehetősége az, hogy a kormány által kiemelt desztinációvá minősített térségekhez igazítjuk földrajzilag is ezeket az útvonalakat, és azt mondjuk, hogy kerékpárral járjuk be a Sopron-Fertő desztinációt, a Balaton desztinációt, a Tokaj-Felső- Tisza-Nyírség desztinációt és így tovább. Bízunk benne, hogy a program tovább fejleszthető – ahogy a nemzeti turizmus-fejlesztési stratégia alapgondolata, hogy a magyar turizmus jól működik, de van még benne tartalék – azt gondoljuk, hogy a kerékpáros turizmusról is elmondható ez: egy érdekes turisztikai termék, de bőven van még benne potenciál. A riport a Magyar Televízió Médiatárában: https://www.mediaklikk.hu/video/ma-reggel- 2017-11- 13-i- adas-5/ A túráról készült 10 perces kisfilm: https://youtu.be/i2FRdD51-eQ

2017.11.12. - Több magyar is rajthoz állt hétvégén Szlovákiában, a Kassán rendezett UCI C2-es cyclocross versenyen. Lányoknál Benkó Barbara (Focus XC Team) diadalmaskodott, ezzel 40 UCI pontott gyüjtöttt. Férfiak versenyében három magyar indult, mindannyian UCI ponttal tértek haza. Legjobb közülük Peák Barnabás (Mesterbike 575 Team), 4. helyen végzett, ezért 15 UCI pontott szerzett. Rajta kívül Szalay Péter (Bike Zone Gödöllő) és Fejes Gábor is top10-ben végeztek, ezzel 6 és 4 pontot zsebeltek be. Többi korcsoportban is voltak magyarok, az ő eredményeik a letölthető dokumentumok közt találhatóak.

2017.11.11. - Románia egyetlen paralimpiai bajnoka átgondolta visszavonulásáról a döntést, Novák Károly Eduárd újra harcba szál egy éremért a 2020-as tokiói Nyári Paralimpiai Játékokon. „Nagyon sok évnyi edzés és versenyzést követően és a Rio De Janeiro-ban elszenvedett kudarc után 2017 számomra egy pihenő évet jelentett, az év folyamán családommal töltöttem nagyon sok időt és úgy érzem, mind fizikailag, mind pedig szellemileg feltöltődtem. Ezalatt az időszak alatt úgy érzem, új erőre, új motivációra kaptam és a 2020-as tokiói játékokra készülök. Azt szeretném, ha a 35 éves sportolói – korcsolyázói és kerékpározói – pályafutásomat egy éremmel zárjam le. Az első cél a jövő évi, augusztusban az olaszországi Maniagoban sorra kerülő világbajnokság lesz, ahol újra az elit sportolók közé szeretnék kerülni, hogy minél több pontot szerezzek a 2020-as Nyári Paralimpiai Játékokra való kijutás érdekében” – mondta a 41 éves Novák Károly Eduárd. A Román Kerékpáros Szövetség elnökeként a csíkszeredai sportoló azt mondta, elégedett a sportág hazai fejlődésével. „Boldog vagyok a 2017-es versenyidény lejártával, hiszen a romániai kerékpársportban óriási lépést tettünk a normalitás és a valódi teljesítmény felé. Botrányos és pénzügyi problémákkal teli évek után sikerült idén sportolóinknak részt venniük az országúti Európa- és világbajnokságokon, negyven év után pedig először vett részt a román válogatott a pályakerékpáros kontinensviadalon. Ezen felül a szövetség által leigazolt sportolók száma 25%-kal nőtt, új csapatok jöttek létre és több gyerekek számára kiírt versenyt is szerveztünk”

2017.11.11. - Óriási hír látott napvilágot a minap, a magyar kerékpársport történelmében most először a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) 2.1-es kategóriáját kapta meg a Tour de Hongrie. Ez hazai kerékpárversenynek korábban még sosem sikerült. Az új kategória új szabályokat hoz magával a csapatok részvételét illetően és ez már hónapok óta nagy izgalomban tartotta a hazai csapatokat is, vajon indulhatnak e 2018-ban a versenyen?

2017.11.11. - A lengyel Pruszków után az angliai Manchester ad otthont a pályakerékpáros világkupa-sorozat második állomásának. A magyar színeket ezúttal is Lovassy Krisztián képviselte.

2017.11.09. - Az ausztrálok pálya-világbajnoka, Scott Sunderland keretbe foglalta a 2017-es Tour de Hongrie versenyét: a szombathelyi prológ után a budapesti befutót is megnyerte, az összetettben élen álló kolumbiai Daniel Jaramillo meg tudta őrizni sárga trikóját, így ő lett a Magyar Körverseny történetének első tengerentúli győztese! A magyarok közül Lovassy Krisztián és Peák Barnabás is remek teljesítményt nyújtott. A verseny 2018-ban még komolyabb szintre lép!

2017.11.08. - A közlekedési káosz elkerülésére a legmegbízhatóbb, legolcsóbb és legszabadabb megoldás, ha biciklivel közlekedünk. Újpestről a belváros, Buda, a Lehel téri ideiglenes metróvégállomás és a Hősök tere felé meglévő biciklis útvonalakat ajánl a Kerékpárosklub, amiken kezdő bringázók is kényelmesen elindulhatnak. A biciklis szervezet információs oldalt és kampányt indított a 3-as metró lezárása alkalmából. A Magyar Kerékpárosklub hétfőn reggel indította el Metrópótló kampányát a lezárt 3-as metró Gyöngyösi úti állomásánál. Az Újpestet a belvárossal összekötő kerékpárút mentén bringás reggelivel és metrópótló biciklijárat indításával kezdődött a 3 éves metrófelújítást végig kísérő kampány. A Magyar Kerékpárosklub szerint a bicikli kiváló metrópótló eszköz lehet, és ehhez megvannak a megfelelő útvonalak is. Újpestet a belvárossal, a budai oldallal és a Hősök tere vagy akár az Oktogon, Deák tér környékével népszerű és bejáratott kerékpárutak, kerékpársávok, kis forgalmú utcák kötik össze és kerülik el a dugókat. A Lehel téri ideiglenes végállomásnál részben fedett kerékpárparkolókat lehet igénybe venni, és a MOL Bubi közbringáira is több helyen át lehet szállni. A Kerékpárosklub Budapesti Közlekedési Központhoz eljuttatott javaslatai hatására több kerékpárosbarát fejlesztés is kezdődött az érintett területen. Bringás utastájékoztatással is készül a Kerékpárosklub. Bringabarát útvonalakat, MOL Bubi állomásokat, kezdő bringás tippeket és közös tekeréseket ajánlanak, hogy bárki biciklire tudjon váltani. Már elérhető a honlap, amelyen térképen és videókon fedezhetők fel az útvonalak: http://metropotlo.hu Friss infóink a facebook oldalunkon követhetőek: http://facebook.com/metropotlo A klub kezdő bringásoknak szánt eseményeket is szervez a következő hetekben. Kísérje figyelemmel a Kerékpárosklub csatornáit, hogy értesüljön az aktuális akciókról, hírekről! Fotók: Dimény András - Magyar Kerékpárosklub További információ: Halász Áron Magyar Kerékpárosklub sajtó +3620 5267794 halasz.aron@kerekparosklub.hu

2017.11.08. - Új neve lesz a kontinentális csapatnak A 2006-ban létrehozott Tusnad Cycling Team – amely Románia egyetlen kontinentális kerékpárcsapata – a 2018-as évre márkaváltáson megy keresztül: a jövő évben Csíkszereda város neve is szerepel majd a csapatnévben. „Mivel a legnagyobb anyagi és logisztikai támogatást a helyi önkormányzattól kapjuk, a csapat 2018-tól a Csíkszereda Cycling Team néven szerepel majd, így is népszerűsítsük majd hazai és nemzetközi szinten a hargitai megyeszékhelyet. A csapat gerincét a városból és a térségből származó sportolók adják majd, melléjük pedig két-három légióst szerződtetünk, akik segítenek majd a legjobb eredmények elérésében a nemzetközi viadalokon” – összegezte a csíkszeredai paralimpikon.

2017.11.05. - A csehországi Tabor adott otthont a 2017-es Cyclo-cross Európa-bajnokságnak, ahol szép számmal képviselték hazánkat a szakág legjobbjai.

2017.11.04. - A kiváló Európa-bajnoki szereplés után (egy ezüst, egy hatodik és egy tizedik hely a scratchben, pontversenyeben és omniumban) a lengyelországi világkupával folytatódott a pályakerékpáros szezon Lovassy Krisztián számára. Ő volt a pruszkowi VK egyetlen magyar résztvevője, miután Szalontay Sándor az utolsó pillanatban visszavonulása miatt lemondta a részvételt. Mint Lovassy edzőjétől, Pataki Ibolyától megtudhattuk, a frissen felcsiszolt fapálya rendesen poros maradt, légzési nehézségeket okozva ezzel az asztmával küszködő magyar versenyzőnek. A pénteki nap emiatt inkább a szenvedéssel telt, a pontverseny kvalifikációjából még bejutott a döntőbe, de ott már nem is tudta befejezni a futamot légzési nehézségek miatt. Szombatra aztán jobban alakultak a dolgok, a 60 körös, 15 km hosszú véghajrás scratch futam a 10. helyen végzett Krisztián. A futamot a belga Ghys nyerte, aki egyedüliként csinált körelőnyt a mezőnyben. A pályakerékpáros világkupa következő futamát jövő hétvégén Manchesterben rendezik, ahol Lovassy megint egyedüli magyar résztvevőként újra a scratch futamban szerepel.

2017.11.04. - Nemrégiben már hírt adtunk róla, hogy hazánk legjobb pályakerékpáros sprintere, a támogatás hiányára hivatkozva váratlanul befejezte pályafutását. Alábbiakban az MKSZ hivatalos sajtóközleménye olvasható, változtatás nélkül. A közleményből egyébként főként az derül ki, a szövetség egyáltalán nincs ellene annak, hogy a kiemelkedő tehetségeket (mint amilyen Szalontay is) támogassa rendszer szinten, de nem koncentrálhat egy-egy egyéni projektre miközben ez sok más embertől, versenyzőtől vonna meg támogatást a rendszerben. (példa: adnának most Sanyinak 5 milliót, amit például utánpótlás kluboktól kellene elvenni.) Szalontayra az elmúlt években több 10 millió forintot költött a szövetség, mint a pálya szakágvezetőtől megtudtuk, a szakági költségvetés jelentős része az ő versenyeztetésére lett fordítva.

2017.11.01. - Kormos Veronika a holland Maaslandster-veris CCN színeiben töltötte a 2017-es szezont, 2.1-es és 2.2-es UCI versenyeken is szerepelve. A 2018-as idényben a francia DN17 Nouvelle Aquitaine sorában folytatja.

« első ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... utolsó »
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések