Három éves partneri megállapodást kötött az RCS Sport és a Shimano

E-mail  Nyomtatás
2017. november 18. szombat
  |   Szerző: velo.hu

Az RCS Sport és a Shimano olaszországi képviselete három éves partnerségi megállapodást kötött, melynek értelmében a japán cég látja majd el a neutrál feladatokat a sportszervező vállalat legkiemelkedőbb versenyein többek között a Giro d’Italián is.

A neutrál autók és motorok feladata, hogy segítsék a versenyzőket, ha nincs a közelben a csapatkísérőjük, például defekt esetén kereket, bukás esetén kerékpárt adnak, de tőlük kaphatnak bizonyos esetekben a versenyzők frissítőt is. Mivel ők a rendezőséghez tartoznak, minden versenyzőnek egyformán segítenek.


A megállapodás értelmében a Shimano többek között Giro d’Italia mellett a Strade Bianche, a Tirreno-Adriatico, a Milánó-SanRemo és a Lombard Körverseny során is ellátja majd ezt a feladatot.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Örömmel jelentjük be, hogy három éves megállapodást kötöttünk a Shimano cégével, mely az RCS Sport rendezvényein a neutrál feladatok ellátását fogja szervezni és végrehajtani – nyilatkozta Paolo Bellino az RCS Sport vezérigazgatója. – A Shimano a kerékpáros történelem része. Több száz versennyel a hátuk mögött a szakértelmük és a tapasztalatuk garancia arra, hogy a legmagasabb szinten végezzék a munkájukat, ezzel is hozzájárulva az RCS Sport sikereihez.”


„A neutrál feladatokat ellátó személyzet célja, hogy értékes partnere legyen a versenynek, munkájával egyfajta értéket teremtve a versenyzők számára” – tette hozzá Eduardo Roldan a Shimano olaszországi vezetője.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések