Gyári ingyen szerviz nyílt a Magurával szerelt kerékpárokra

E-mail  Nyomtatás
2015. március 09. hétfő
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

A Magura egy mozaikszó, az alapító nevének Gustav Magenwirthnek, és az alapítás helyének Bad Urachnak betűiből. Gustav Magenwirth, az első automobil megalkotója, Karl Benz mellett dolgozott. A cég az 1800-as évek végén alakult, szőlő, és gyümölcs préseket készített, csupán az 1900-as évek elején kezdett el az autó, és motor iparnak fékeket illetve egyéb alkatrészeket gyártani. A vállalat azóta is a BMW egyik fő fékbeszállítója.


 

A német motoripar hanyatlásának idején, az 1970-es években merült fel Magenwirth fejében kiegészítő tevékenységként a kerékpár alkatrészek gyártásának ötlete. A Magura a hidraulikus kerékpár fékek fejlesztésének élharcosává vált 1987 óta. Az első tapasztalatok még a 60-as évekből származnak, a BMW motorkerékpárokra fejlesztett fékrendszerek révén. A cég mai fékjei már a legfrissebb karbon technológiára épülnek, garantálva a rendkívül alacsony súly mellett a tökéletes fékhatást! A Magura fékek palettája az összes kerékpáros stílus számára megfelelő rendszert kínál, legyen az DH, Enduro, Marathon, Cross Country, országúti vagy e-bike.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A legtöbb neves kerékpárgyártó cég beszállító partnere a német vállalat, többek között a Cannondale, Specialized, Cube, Haibike, és a Merida is előszeretettel szereli gyári MT szériával, vagy egyedileg a gyártó cég számára készített modellel kerékpárjait. A gyártás még mindig teljes egészében Németországban zajlik. A termékekre 2 év teljes körű, és 5 év „Leakproof” garancia érvényes, tehát amennyiben 5 éven belül bármelyik tömítés átengedi a fékfolyadékot, akkor ez is a garanciába tartozik!

 

 

A teleszkópok és rugóstagok fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen a fék, és az első teleszkóp szervesen kapcsolódik egymáshoz. Legújabb fejlesztésük az elektromos lock-out rendszer (eLECT). Ezt a kormányról rádiósan vezérelhető lock-out egységet, nem csak az új teleszkópokba építve, hanem a már régebben vásárolt Magura termékekbe is, mint upgrade kit elérhetővé tették.

 

 

Megnyitottuk Magura gyári szervizünket és értékesítési pontunkat!

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Magyarországon, egyedülálló módon, a németországi neves gyártó új hidraulikus fékjeinek teljes palettáját forgalmazzuk, 2 év teljes körű és 5 év szivárgásmentes garanciával.

 

A Magura cég hidraulikus fékjeire – hasonlóan, mint a Cannondale kerékpárokra – a Mali Bicycle Technology árgaranciát vállal a honlapunkon feltüntetett feltételekkel!
 

A 1037 Budapest, Bécsi út 250. alatt található szervizünkben minden garanciális problémával érkező kedves vásárlónk fékjeinek javítását vagy cseréjét, maximum 48 órán belül elvégezzük. Bármilyen márkájú komplett kerékpárral vagy külön alkatrészként vásárolt Magura fék ingyenes garanciális javítását, vagy cseréjét (2 éven belül tejes körű és 5 éven belül szivárgásmentes) vállaljuk. A szerelő munkatársaink gyári szerviz tanfolyamon vettek részt. 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések