GP Vienna: Szalontay Sándor nyerte a Keirint (+ videó)

E-mail  Nyomtatás
2017. október 14. szombat
  |   Szerző: velo.hu

Október 12-én és 13-án rendezték a sógoroknál a GP Vienna pályaversenyt. A Ferry-Dusika Hallenstadionba már szinte haza járnak a magyar kerékpárosok. Szerencsére ezúttal is eredményesen zártak versenyzőink.

Az első nap során Lovassy Krisztián másodikként zárt Omniumban, míg Orosz Gergő harmadik lett a junior fiúk pontversenyében.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A zárónapon a férfi Keirinben Szalontay Sándornak szoríthattunk. Sanyi a felvezető kiállását követően vágott az élre, ahonnan már nem is tudták letaszítani, így magabiztosan nyerte meg a számot a német Jan May és a szintén német Moritz Meischner előtt.

 


A férfiak 120 körös, harminc kilométeres pontversenyében Lovassy Krisztán szerepelt, végül harmincegy pontot gyűjtve az előkelő hatodik helyen zárt az ötven kilométer/órás átlag feletti futamban. A győzelmet a Katusha-Alpecin profija Marco Haller szerezte meg.


A junior fiúk Omnium versenyén a cseh Dusan Vavrek bizonyult a legjobbnak, Orosz Gergő éppen lemaradva a dobogóról a negyedik lett, míg Vida Bálint nem fejezte be a versenyszámot.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések