GP Vienna: Lovassy Krisztián második Omniumban, Orosz 3. a pontversenyben

E-mail  Nyomtatás
2017. október 13. péntek
  |   Szerző: velo.hu

Október 12-én és 13-án rendezik a sógoroknál a GP Vienna pályaversenyt. A Ferry-Dusika Hallenstadionba már szinte haza járnak a magyar kerékpárosok. Az első napon szerencsére az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is termett babér számunkra.

Az elit férfiak Omnium versenyszámában igen erős mezőny gyűlt össze a huszonnégy kerékpáros között belga, olasz, brit, svájci, cseh, osztrák és szlovák versenyzőt is találhattunk. Három számot követően Lovassy Krisztián állt az élen, a végkimenetelről azonban az utolsó pontverseny döntött, melyet követően azonos pontszámmal ugyan, de a norvég Anders Oddli szerezte meg a győzelmet Krisztián és a német Maximilian Beyer előtt. A jövő heti berlini pálya Európa-bajnokság előtt ez egy kiváló eredmény.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A junior fiúk pontversenyében Orosz Gergőnek szoríthattunk. Gergő 28 pontot gyűjtve végül az előkelő harmadik helyen zárt. A győzelmet a cseh Vojtech Repa szerezte meg. Vida Bálint ugyanebben a számban a 12. lett.

 

A junior fiúk scratch versenyében Orosz Gergő a hatodik helyen végzett, míg Vida Bálint nem ment végig.

 

A sprintereknek is volt egy 200 méteres időmérő futama, ahol Szalontay Sándor 10.05-öt repesztve az előkelő ötödik időt érte el.

 

A GP Vienna további magyar érdekeltségű versenyszámokkal folytatódik, melyekről természetesen beszámolunk.

 

Banner kép: 169k.net
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.10.13. 22:07
Örülünk, hajrá:))))))))))))))))))))))))))))

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések