GP Prostejov UCI C2: Szorgalmasan gyűjtötték a pontokat a magyarok a kétnapos cseh pályaversenyen

E-mail  Nyomtatás
2017. május 05. péntek
  |   Szerző: Sajtóközlemény

 Diavetítéshez kattints a képre

 

A Prostejovban megrendezett GP Czech Cycling Federation UCI C2-es kategóriájú, kétnapos pályakerékpáros viadalon Kanti Dorottya (Bátorfi Team) és Filutás Viktor (Mugen Race Team Veloki) válogatott versenyzők, valamint Kercsó Magos Zsuzsanna (BVSC-Zugló), továbbá Holló Botond (Bátorfi Team)  és Vida Bálint (BVSC-Zugló) révén gyarapodtak nemzet pálya ranglista pontjai. A két nap alatt két versenyszámban, de 6 alkalommal kellett rajthoz állni. Szerdán az omnium négy számában, míg csütörtökön a scratchben és a pontversenyben.

 

 

 

 

 

 A két válogatott versenyző kiváló teljesítményt nyújtott minden számban. Kanti omnium 4. és pontverseny 5. helyen, míg Filutás omnium 7. és pontverseny 5..helyezettek lettek. Hajrágyőzelmekkel és körelőnyökkel erősítették pozíciójukat a világbajnokot és Európa bajnokokat felvonultató mezőnyben. Filutás a Carpathian Couriers Race többnapos országúti versenyről a hegyi trikóért vívott küzdelemről érkezett a pályára és magabiztos versenyzéssel szerzett kiváló eredményeket.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések