Gepida Factory Store: a GEPIDA Teljes kínálata egy helyen!

E-mail  Nyomtatás
2017. május 04. csütörtök
  |   Szerző: Sajtóközlemény
Címkék:

Ünnepélyes keretek közt nyitotta meg új, prémium kategóriás kerékpárüzletét Magyarország vezető hazai gyártású elektromos kerékpár gyártója, a Gepida a XI. kerületben!

2017. április 27-e emlékezetes nap a hazai Gepida rajongók számára, hiszen megnyílt az ország első Gepida Factory Store-ja.


A Móricz Zsigmond Körtér közvetlen közelében kapott helyet a több mint 100 négyzetméretes üzlet. Az üzlet koncepciója a Gepida gyár közvetlen képviseletével a gyártó összes termékét egyetlen helyen elérhetővé tenni prémium minőségben és ügyfélszolgálattal.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Budapest belvárosának legszélesebb e-bike kínálatával várja vevőit, a márka és a kerékpározás szerelmeseit a Gepida.


A tegnap este ünnepélyesen átadott üzletünkben „olyan színvonalasan és egyedülállóan mutatjuk be a termékpalettánkat, ahogy sehol máshol Magyarországon. Itt nem az a lényeg, hogy sok kerékpár legyen egy helyen, hanem hogy úgy és olyan környezetben legyenek elhelyezve a kerékpárok, ami inspirál és szinte azonnal kedvünk támad nyeregbe pattanni” – mondta el Berkes György, a Gepida alapító tulajdonosa az ünnepélyes szalagátvágást megelőzően. Elmondta azt is, hogy a saját Gepida márkabolt gondolata 6-8 évvel ezelőtt megfogalmazódott már, ennek az üzletnek a megálmodásán és megvalósításán pedig másfél éve dolgoznak Rózsa Zsolt kollégájával.


A boltot üzemeltető Gosztonyi Bence szintén örömét fejezte ki, hogy valóra válhatott egy nagy álmuk a Factory Store megnyitásával, amivel egy nyugat-európai szinten létező vásárlói réteg igényeit is ki tudják elégíteni. Kiemelte, hogy a legújabb elektromos kerékpárokkal és tesztelési lehetőséggel is várja vevőit a Gepida Factory Store a Ménesi út lábánál – ami nagyon jó próbapálya a pedelecek-nek, így mód nyílik arra, hogy bárki kipróbálhassa valódi tesztkörülmények között az Bosch elektromos motorjaival felszerelt Gepida e-bikeokat.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A kerékpárok mellett Gepida és Topeak kiegészítő termékek, ügyfélszolgálat és (márkafüggetlen) bicikliszerviz várja a Gepida Factory Store látogatóit egész évben, nyitvatartási időben.

 

GEPIDA FACTORY STORE
Elérhetőség: 1114 Budapest, Bartók Béla út 39.
Telefon: 06 20 238 3940
email: office@gepida.hu

 

Nyitva tartás:
H-P 11:00 – 19:00
Szo 11:00 – 17:00


www.gepida.hu
www.facebook.com/GepidaStore/
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések