Genti hatnapos: féltávnál De Ketele és De Pauw kettőse az élen

E-mail  Nyomtatás
2016. november 18. péntek
  |   Szerző: velo.hu

Féltávnál már csak az előzetesen is a három legesélyesebbnek kikiáltott páros van körön belül a genti hatnapos pályaversenyen.

A harmadik napot Iljo Keisse és Elia Viviani kettőse kezdte az élről, de az első madison számot követően már Mark Cavendish és Bradley Wiggins duóját írták elsőként. A repülő kör után ellenben Moreno De Pauw és Kenny De Ketele párosa ugrott az élre, akik az est további részében teljesen megtáltosodtak. Nyertek derny versenyt, sőt az ötszáz méteres időfutamban 26.650-es idővel új pályacsúcsot futottak.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Nagyon jó az összhang közöttünk, Kenny mentálisan hihetetlenül erős és ez átragad rám is – nyilatkozta a nap végén Moreno De Pauw. – Lehetsz bármennyire is jó formában, ha fejben nem vagy ott. Nálunk szerencsére most minden összevág.”


A nap végére így a hazaiak nagy örömére Kenny De Ketele és Moreno De Pauw duója került az élre mindössze tizenöt ponttal megelőzve Elia Viviani és Iljo Keisse kettősét. Mark Cavendish és Bradley Wiggins körön belül a harmadik. A negyedik helyezett Callum Scotson-Cameron Meyer kettős hátránya már egy kör, míg az utolsó Marcel Kalz-Robbe Ghys duó már nem kevesebb, mint huszonhét kör hátrányból várja a folytatást.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések