Fetter Erik 38., Buzsó 58. a hoogerheidei cyclo-cross világkupán, Vas betegség miatt nem indult el

E-mail  Nyomtatás
2017. január 22.
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 Diavetítéshez kattints a képreA január végi világbajnokságra való felkélszülés jegyében a magyar cyclo-cross válogatott három tagja részt vett a most hétvégi, hollandiai világkupa futamon is. A hoogerheidei pálya az egyik leggyilkosabb a VK pályák közül, a versenyzőink szerencséjére ezen a héten száraz körülmények voltak a viadalon.

 

A junior fiúknál két legjobbunk utazott ki, de Vas Balázs sajnos hőemelkedés miatt nem állt rajthoz. Cser Gábor szövetségi kapitány nem akarta kockáztatni Balázs jövő heti VK szereplését, így a pihenés mellett döntött. A futamban az utolsó sorból rajtolt el Fetter Erik, az OB 2. helyezettje, aki végül a 38. pozícióban ért célba, CSAK 1 perc 50 másodpercet kapott a futamgyőztes angol Tom Pidcock mögött. Ez kiváló eredmény azt tekintve, hogy 59-en értek célba.

 

Az elit férfiak futamában Búr Zsolt áll rajthoz, a 65 célba érkezőből ő is körhátrány nélkül fejezte be a napot az 58. helyen 5 perc 14 másodperccel a győztes Van der Haar mögött. A srácok a VK után átutaznak Luxembourgba a VB helyszínére, ahol szerdától már pályabejárással hangolhatnak a jövő hétvégi világversenyre. 

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések