Az oldal töltődik...
Címkék:
cube eurobike 2014 pedelec
Lapozás: 1 2 3 4 5      2015-ös CUBE pedelec újdonságok

Na, most majd jönnek a fújolók, a szkeptikusok, és a trollok. Ettől függetlenül megállíthatatlan az elektromos rásegítésű kerékpárok térhódítása. Láthatóan egyre nagyobb igény van a stílusos, menő kinézetű és komoly technikai hátterű gépekre. A Cube 2015-re rendesen felvette a ritmust ezen a piacon (is).

 

Cube Elite Hybrid SLT 29

 

Diavetítéshez kattints a képre


A leesett állunkat kellett keresgélni, amikor ezt a pedelec montit megláttuk. Rögtön be is gyűjtött egy Eurobike Gold Award díjat. Nem véletlenül. Gyakorlatilag egy karbon vázas Reaction GTC SLT benne a Bosch hajtással melyhez a legnagyobb 400Ah-s akkut társították. A HPC TwinMold monocoque váz Zeroblack kivitel, azaz a grammok lefaragása érdekében még festés sincsen rajta. Így lehetett a szenzációs 16,9kg-os súlyt elérniük a 29” kerekű ebikenál. A SRAM XX1 szett és az új RS-1 teleszkóp garantálja, hogy nem „párszázas” ajánlat lesz! Csak azt sajnáljuk, hogy nem S-pedelec azaz nem 45km/h-s tempóig hajt.

 


Cube Access WLS Hybrid


Diavetítéshez kattints a képre


A nők sem maradnak elektromos rásegítésű monti nélkül, hiszen az eladások azt mutatják, legtöbben a párjuknak vásárolnak pedelecet. A WLS geometriás Access komoly felszereltséggel készül, így a komoly terepezéstől egyáltalán nem kell visszarettenni. A 250W-os Bosch Performance elektromos meghajtást 400Ah-s akku látja el árammal, ami 50-100km-es hatótávot biztosít attól függően, milyen a terep és milyen rásegítési fokozatot használsz. A bringa súlya 20kg alatt maradt még mindig (18,9kg), amit a kiváló kategóriába sorolunk. Ehhez persze hozzájárult a Shimano XT szett és a DT CSW MA 1.7 kerékszett is.

 

Brutálisan feltűnő festést kapott a Cube össztelós pedelec bringája.

Cube Stereo Hybrid 140 HPA SL 27.5

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Feltűnő festést kapott a Cube össztelós pedelec bringája. Az Alpokban, de akár itthon is sokaknak jól jöhet az erős Bosch hajtás ahhoz, hogy feljuss a kedvenc lejtőd tetejére ezzel a 140mm-t mozgó 650B-s kerekű trail bringával. Felszereltségét nem aprózták el, teljes Shimano XTR-t kapott DT kerékszettel, RS Reverb dropper post nyeregcsővel és 21,5kg-os súllyal.

 

 

Cube SUV Hybrid


Diavetítéshez kattints a képre


Legyen bármennyire feltűnő, vagy high-end a pedelec, nekünk mégis ez tetszett a legjobban. Az elektromos tank. A városi taxisbüntető. A SUV Hybrid Superlight alumínium vázra épül mely duplán húzott csövekből készül. A villa drabális alunak tűnik, de könnyű HPC monocoque karbonból készül! Felszereltsége is maximalista. Performance Bosch hajtás, 400Wh-s akku, Gates CarbonDrive szíjhajtás, és fokozatmentes NuVinci agyváltó. Kell ennél többet mondani?

Cube Elly Cruise Hybrid


Diavetítéshez kattints a képre

 

Azért a Cube szerencsére nem csak rombolókat gyárt, hanem kifinomult trekkingeket is pedelec hajtással. Az Elly egy stílusos női gép a váz részét képező erős csomagtartóval és az akkumulátort is abba építették bele. Ideális választás gyerekszállításhoz, csomagos túrákhoz, vagy munkába ingázásra. A sokkal szofisztikáltabb Bosch Cruise szett került beépítésre, de a 400Wh-s akkut nem spórolták ki, így városban elegendő lehet hetente egyszer tölteni. 7 sebességes Shimano Nexus agyváltóval látták el, ami bőven elég lehet még a meredek Budai hegyoldalon is, hiszen a 40Nm-es nyomatékot adó hajtás feltolt bárhol.

 

Cube Touring Hybrid SL

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Elegáns városi/túra gép Superlight alumínium vázon, teljes Shimano XT váltórendszerrel, az akkumulátorról üzemelő Busch & Müller világítással és Cube illetve Syntace kiegészítőkkel. Sokkal praktikusabb és gyorsabb ezzel ingázni a belvárosi munkahelyre, mint egy Opel Corsával. És persze olcsóbb is. A 400Ah-s akku több mint 100km-es hatótávot biztosít, ha nem mindig „fullgázon” közlekedsz vele.

 

TOVÁBBI KÉPGALÉRIA A CUBE ÚJDONSÁGOKRÓL ITT

 

A Cube kerékpárok hazai forgalmazója a Velobike Kft.


Elérhetőségük: www.cube-bikes.hu

Legfrissebb velo.hu hírek:

Valter Attila a 10. helyen zárta a Gran Piemonte egynaposát

Wout van Aert a Criterium du Dauphiné első szakaszán sem talált legyőzőre

Criterium du Dauphiné: jön a Team Ineos és a Team Jumbo-Visma újabb összecsapása?