Az oldal töltődik...
Címkék:
Csepel Urban Csepel Urban 2015 Csepel Urban kerékpárok 2015 újdonságok eurobike 2014
Lapozás: 1 2 3 4      2015-ös Csepel Urban újdonságok

A Csepel a fixi, trendi városi modellek mellett mondjuk úgy, hagyományos palettával is rendelkezik. Persze egy kicsit ezt is másképpen képzelik, mint a kommerszebb gyártók. Jöjjön hát az Urban és Onroad vonal munkába járáshoz, városi közlekedésre. Illetve a Camping élt, él és élni fog! Maximum más néven...


Csepel Trotter


Diavetítéshez kattints a képre


Diavetítéshez kattints a képre


Első ránézésre hagyományos mindennel felszerelt trekking bringa, komfortos állítható kormányszárral és „buszkormánnyal”, azaz jól hátrahajló darabbal, így full egyenes háttal tudsz rajta tekerni. De mi az a furaság a villa helyén? Az egy Suntour Swing teló, ami 30mm-es rugóúttal rendelkezik. Ez bőven elég városba, cserébe merev, mint egy acél villa, és közel sem néz ki vele olyan bután, mint egy teleszkópos villával. Váltórendszere Shimano Acera, EZ-Fire fékváltókarokkal, de ha nem akar flancolni az ember akkor hétvégi túrázáshoz nem is kell ennél több. Van rajta agydinamós világítás is, illetve masszív csomagtartó túrázáshoz vagy gyerekszállításhoz.


Csepel Fractal


Diavetítéshez kattints a képre


Hasonlít a Trotterhez, mégis másra készül. Ez itt egy agyváltós city bringa arra, hogy kényelmesen elvigyen A-B-be. Mivel 11 sebességes agyváltóval készül, ezért simán fel lehet vele tekerni a hegyre is, hiszen kiváltja egy 7-8 sebességes láncváltós rendszer áttétel arányait. A hajtás felülről burkolt, így nem koszolja össze a nadrágot, illetve nem is koszolódik könnyen. Egyébként is ez a legnagyobb előnye az agyváltós gépeknek, hogy nem kell olajozgatni, tisztogatni, stb. Évente egy zsírózás és kész. Ennek a stucnija is állítható szögű, még szerszám sem kell hozzá, és az üléspozíció is egyenes rajta. Természetesen női kivitelben is elérhető.

Kedvező árú, de jól felszerelt trekking a hazai gyártótól.

Csepel Traction


Diavetítéshez kattints a képre


Kedvező árú, de jól felszerelt trekking a hazai gyártótól. Alu vázas, agydinamós, és mindennel fel van szerelve ami a KRESZ szerint kötelező illetve a napi közlekedéshez szükséges. A kormányszár szöge itt is állítható, de már kell hozzá egy imbuszkulcs. Sebaj, egyszer beállítod az ideális üléspozíciót és utána nem kell vele foglalkozni.


Csepel Mini 16


Diavetítéshez kattints a képre


Diavetítéshez kattints a képre


Talán nem annyira trendi mint a Frisco, ellenben kompromisszum mentesen használható a hétköznapokon. 16”-os kereke, és összecsukhatósága miatt nagyon kis helyen elfér így tömegközlekedéssel kombinált munkába járásra is ideális. Áldoztak egy kicsit a kinézet oltárán is, így elől/hátul radiálisan fűzött kerék van, a váz alumínium és szép fehér színű a fényezése. A camping élt, él és élni fog!


A Csepel Urban bringákat a www.csepelbike.hu címen tudod megvásárolni, megtekinteni!

 

Legfrissebb velo.hu hírek:

Nyilvános Nairo Quintana versenyprogramja, természetesen a Tour de France a legfőbb cél

Érvénytelennek minősült Emanuel Buchmann Everest Ride rekorddöntése

Toszkána és Emilia-Romagna közösen pályázna a Tour de France „nagy rajtjára”