Dina Márton harmadik hellyel kezdte az idei UCI pontgyűjtésünket az országúton

E-mail  Nyomtatás
2019. február 09. szombat
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 Diavetítéshez kattints a képreA szerdai csapatbemutatót követően rögtön Törökországba utazott hazánk egyetlen kontinentális besorolású országúti csapata, a Pannon Cycling Team, ahol egy hosszabb edzőtábor és két darab egynapos, UCI 1.2-es kategóriájú verseny is vár a srácokra. Ezeket a versenyeket egyébként először rendezik meg a törökök, mind a férfi, mind a női kategóriában.

 

A mai napon a Grand Prix Gazipasa került sor, ahol Dina Márton rögtön a harmadik helyen végzett, ezzel megkezdte idén országúton is a pontgyűjtést nemzetünk számára. A mai dobogós helyezés 25 UCI pontot ért. A 163 km-es távon, melyen 1600 méter szintkülönbséget kellett abszolválni 19 csapat indult!  A győztes, a fehérorosz Branislau lett a Minsk Cycling Team csapatából, aki korábban 4 évig volt WorldTour versenyző a QS, Movistar gárdáinál, majd 4 évet húzott lett a prokonti CCC-ben. 

 

A csapat további tagjai közül Orosz Gergő 27., Dina Dániel 55., Szatmáry András 57. lett ők a győztes trió mögött 50 mp-el értek be a főmezőnyben. Az első felnőtt országúti UCI versenyét teljesítő Fetter Erik 12 percet kapott, ő a 75. lett, de Szabó Ádám sportigazgató így is nagyon elégedett volt az újonccal. 

 

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések