Cyclo-cross Magyar Kupa Vác: Barbi debütált új csapata színeiben, Buzsó fölényesen nyert

E-mail  Nyomtatás
2018. január 07.
  |   Szerző: VELO.hu

Január 6-án zajlott az Országos Bajnokság előtti utolsó cyclocross verseny Vácon. Minden kategóriában szép számmal megjelentek, már az ob-ra összpontosítva. 

Elit hölgyeknél Benkó Barbara győzött, hosszú idő után csapatot váltva és most már a Ghost Factory Racing Team színeiben. Még egyszer sok sikert kívánunk neki itt is.

 

Diavetítéshez kattints a képre

A dobogó többi fokára Buzsáki Virág (PILIS CROSS-COUNTRY CLUB) , akinek pedig boldog születésnapot kívánunk :) és Kubik Csenge (ÚJBUDA Superior MTB Team) állhattak. 

Elit férfiaknál közel másfél percel Búr Zsolt bizonyult jobbnak Peákkal szemben, a bronzérmet pedig Buruczki vihette haza. 

 

Teljes eredménylista a letölthető fájlok között.

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Letölthető dokumentumok:

cx17_7.xls (379 KB)

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2018.01.08. 11:50
Tisztelt Szervezők,
Tizen éve bringázgatok ismerőseimmel, , , nem is ez a lényeg, , hobby.. a hétvégi esemény.. a Hétkápolnahoz érkezve a BRINGAÚTRA terelték a verseny kb. 10-15 méterét.. Ott érkezünk be Göd felöl érkezve.. Nuku alternatíva , hogy merre lehetne kikerülni.. Tizenéves 'szervező" háttal ülve.. mozdulatlanul, idősebb hölgy jelzni, hogy a bringákat tolva áthaladhatunk .. haladtunk, az avarban.. Kérdésünkre, hogy az egész hétkápolnai rész le van-e zárva, - nem tudja a válasz.. - de ahogy közben haladunk mit sem sejtve.. a másik kb 10 méterre álló kolleganő leüvölt a pályáról, hogy életveszélyes .. és menjünk le.. mondom felengedtek, , de hogy mindjárt nekünk fognak jönni.. (hogy merről érznek a bringások??? fogalmunk sem volt.. de szerencsére a tempósan érkező sportolok előtt mi már el tudtuk hagyni MONDOM, A KB 10 -15 méteres BRINGAÚTRA terelet szakaszt..

!!! Ahogy látom, minden civilkerékpárost érintő út szabad volt.. Gondolom ezt is ki lehetett volna hagyni..

Amúgy délután hazafelé.. a piros -fehér szalagok 88 százaléka össze volt szedve.. csak OTT NEM.. jó pár méter ide-oda tekerve.. otthagyva a mocsokkal az úton ..

Ez azért gáz.. összevágva a terület, és még szemét is..


T. Ildiko
rendszeresen bringázó hobbykerékpáros

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések