Cube 2016-os mountain-bike újdonságok

E-mail  Nyomtatás
2015. szeptember 09. szerda
  |   Szerző: Sajtóközlemény

Cube Stereo 160

 

Diavetítéshez kattints a képre


Akinek van kedve egy ugyanolyan bringával menni, mint amit az Enduro World Series-ben használ a Cube Action Team, annak az új Stereo 160 C:68 pontos választás. Enduro tökéletesség, így nevezi a német márka az újragondolt össztelós modelljét, mely egy alu és kétfajta karbon változatban is kapható lesz, csak 27.5”-es kerékméretben. A fejlesztésnél a gyári csapat tapasztalatait vették figyelembe, ami már a végfelhasználók számára is elérhető. Az alu HPA verzió nem kevesebb, mint 400 grammal lett könnyebb elődjénél. Mindegyik verziónál belül futnak a bowdenek, press fit-es a középrész, ISCG konzolt is kapott (amire láncterelőt lehet felfogatni) integrált post mount fékfelfüggesztést kapott, a Fox pedig egy speciális csillapítás állító rendszert is felrakott a bringákra, így mindenki a neki legoptimálisabb módon állíthatja be a telók mozgását. A Sealth Ready vázkialakításnak köszönhetően simán fogadja az állítható magasságú üléscsőrendszereket is. A hátsó rugóstagnál megjelent egy újdonság (amit más márkák már alkalmaztak), a Trail Motion Rocker, melyben egy intelligens komputer folyamatosan elemzi a terepviszonyokat és ehhez állítja be a rugóstag mozgását.

 

Diavetítéshez kattints a képre


CUBE TWO15

 

Diavetítéshez kattints a képre


Jobban hasonlít egy krosszmotorhoz, mint egy bringához ez a robosztus downhill gép, mely termetéhez mérten igen könnyű, csak 15 kg! A váz négy forgáspontos hátsórésszel készül, 12 mm-es átütő tengely tartja a kerekeket, rugózását az új FOX DHX2-es taghoz tervezték. A hátsó rugóstag 21 centit mozog (ami rengeteg problémás helyzetet megold útközben) és hasznos megoldás az a karbon védő, ami megóvja a sártól és a kőfelverődéstől a telót.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

CUBE NUTRAIL FATBIKE

 

Diavetítéshez kattints a képreA Cube sem maradhat ki a Fatbike divatból, így idén először a Nutrail fatbike náluk is bekerült a palettába. A tél során a márka montis termékmenedzsere tesztelte a havas pályákon, egyszerűen azért, mert túl kevés hó volt náluk a síeléshez. A geometria leginkább a merevfarú Reaction-höz hasonlít, és 4.8 "-os gumikat is fogad a váz, a Schwalbe Jumbo Jim például jó választásnak tűnik hozzá. Háromféle felszereltséggel és hybrid verzióban lesz kapható, de bármelyiket is választod, tuti hogy sokan szeretnének majd lefotózni vele.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

További infó: www.cube-bikes.hu 

 


 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések