Csak három napos lesz, és csak üzleti látogatóknak szól 2018-tól az Eurobike kiállítás

E-mail  Nyomtatás
2016. december 04.
  |   Szerző: velo.hu
Címkék:

2016 októberében az Eurobike szervezői úgy határoztak, hogy 2018-tól kizárólag csak üzleti látogatóknak szól az Eurobike kiállítás, melynek időtartama egy felmérés eredményeképpen négy napról háromra csökken.

2018. július 8. és 10. között tartják a 2018-as Eurobike kiállítást, melyen már csak a szakmai látogatók vehetnek részt. A friedrichshafeni eseményen eddig is az volt a megszokott, hogy szerdától péntekig a szakmai látogatóké volt a terep, míg a nagyközönség a hétvégén érkezhetett.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„A kerékpározás globális iparága megköveteli a szakmaiság fenntartását, ezért egyetértve a kiállító partnereinkkel úgy határoztunk, hogy a 2018-as évtől kezdődően csak az üzleti látogatóink számára lesz nyílt az Eurobike – mondta Klaus Wellmann az esemény ügyvezetője. – Az iparág egyértelműen megszavazta a nagyközönség kizárását, mi pedig már csak költséghatékonysági szempontból is elfogadtuk a felvetést.”


Természetesen a 2017-es Eurobike még változatlan formában várja a látogatókat augusztus 30. és szeptember 2. között.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2016.12.09. 15:33
Egyetértek Kosazs-zsal Nagy gondban van a világ kerékpáros cégei sajnos a 9-10 esetleg 15-20 ezer euros bicikliket odaát nyugaton sem kapkodnak érte. Kiállítás szűkítése csak a szakmai látogatók részére csak súlyosbítja a helyzetet. Velo magazin sorsa is jelzi, hogy egy országban nem tud megélni egy kerékpáros újság, akkor hogyan élnek meg a kerékpárboltok? Valasz nehezen vagy sehogy.

2016.12.05. 17:17
Probléma kipipálva, feltételezem ez is beleilleszkedik a bringasport 'fejlesztési tendenciáiba': csökkentett indulói létszám az UCI versenyeken, pódiumról száműzött lányok / hölgyek, és most még a FELHASZNÁLÓK sem tekinthetik meg / próbálhatják ki a bringákat a világ egyik legnagyobb börzéjén....kicsit 'elit klub' érzésem van. Mi jöhet még: leállítják az összes kerékpáros TV-közvetítést; nem bonthatnak pezsgőt a pódiumon a kerekesek, mert az alkohol?! Esetleg a verseny helyszínekről száműzik a nézőket?!.... mondjuk a germánokról amúgy is megvan a véleményem....

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések