A keresett kulcsszó: Matteo Trentin


« 1 | 2 »
2018.10.21. - Filutás Viktor, Lovassy Krisztián és Szalontay Sándor is érdekelt volt a párizsi pályakerékpáros világkupa második napján Szalontay Sándornak a férfi keirinben szoríthattunk, sprinterünk az előfutamban negyedikként zárt, így a vigaszágon folytathatta, ahol futamában másodikként végezve végül a tizenharmadik helyet szerezte meg. A számot a japán Yuta Wakimoto nyerte az új-zélandi Edward Dawkins és a lengyel Krzyssztof Maksel előtt. A scratch versenyben Filutás Viktor állt rajthoz, az előfutamban remek teljesítményt nyújtva harmadikként zárva kvalifikált a döntőbe, ahol hatan szereztek körelőnyt, akik közül az osztrák Stefan Matzner győzött, megelőzve az ausztrál Leigh Howard és a francia Adrien Garel kettősét. A magyar versenyző tizennyolcadik lett. Lovassy Krisztián a GP Vienna pályaversenyén elszenvedett bukásából lábadozva csak az Omniumban állt rajthoz. Mint arról beszámoltunk Krisztián eltörte az egyik ujját, a testéből pedig a bécsi fapálya méretes szálkáit kellett kioperálni. A sérülései miatt a magyar kerekes nem tudott rendesen kiállni a nyeregből és rászorítani a kormányra, sőt az is kiderült, hogy egy öt-hat centis szálka még továbbra is a hátában van. Krisztián végül scratchben 14., a tempó versenyben 21., a kieséses számban 23., míg a záró pontversenyben 21. lett. Az Omniumot a spanyol Albert Torres nyerte, a dobogó másik két fokára a brit Oliver Wood és a francia Benjamin Thomas állhattak fel, a magyar versenyző a 21. helyen zárt. A női sprint döntőjében a hongkongi Wai Sze Lee és az ausztrál Stephanie Morton feszült egymásnak előbbi győzelmével, míg a bronzcsatában az orosz Daria Shmeleva bizonyult erősebbnek. A hölgyek Madisonját a dán duó – Amelie Dideriksen és Julie Leth – nyerte a brit és az ausztrál kettős előtt. A pályakerékpáros világkupa záró napján Szalontay Sándor Sprintben szerepel.
2018.08.13. - Matteo Trentin a 2018-as év országúti Európa-bajnoka Az eső volt az egyik főszereplője a glasgow-i multisport Európa-bajnokság férfi országúti mezőnyversenyének, melyen 231 kilométer várt a mezőnyre tizenhat kört megtéve. A rajtot követően Matthias Krizek (Ausztria), Roland Thalmann (Svájc), Josef Cerny (Csehország), Polychronis Tzortzakis (Görögország), Krists Neilands (Lettország) és Robert-Jon McCarthy (Írország) került az élre. Az elmenés legnagyobb előnye öt percnél tetőzött, féltávnál ellenben a főmezőny élén rákapcsolt az olasz, francia és belga válogatott. A regnáló világbajnok, a szlovák Peter Sagan nem élete formáját mutatta, a Tour de France-on történt bukásából lábadozva nyolcvanhat kilométerrel a vége előtt feladta a versenyt. Miután szép lassan a szökevényeket is utolérték, mintegy hatvan kilométerre a céltól Xandro Meurisse (Belgium) indított támadást, hozzá csatlakozott Wout van Aert (Belga), Mathieu van der Poel (Hollandia), Maurits Lammertink (Hollandia), Davide Cimolai (Olaszország), Matteo Trentin (Olaszország), Nico Denz (Németország), Michael Albasini (Svájc), Jesus Herrada Lopez (Spanyolország) és Pierre Luc Périchon (Franciaország). A tíz fős sor pillanatok alatt egy perces előnyre tett szert, mivel minden nagy csapatból volt elől valaki, így hátul visszafogták a tempót. Az utolsó körnek már három perces fórral vágott neki az első csoport, ahol döntő jelentőséggel bírt Lammertink bukása, aki nemes egyszerűséggel kettészakította a sort. Öten maradtak az élen Cimolai, Herrada, Trentin, Van Aert és Van der Poel. Cimolai tökéletesen vezette fel a hajrát honfitársa számára, így Matteo Trentin (Olaszország) nyerte az Európa-bajnoki címet két cyclo-cross sztár Mathie Van der Poel (Hollandia) és Wout van Aert (Belgium) előtt. „Nyolc hónapja semmi sem jön össze, úgyhogy hihetetlenül boldog vagyok a győzelmem miatt – mondta Trentin a célba érkezést követően. – Köszönettel tartozom mindenkinek, aki segített. Lammertink bukása leegyszerűsítette a dolgokat, Cimolai fantasztikus munkát végzett, ez egy nagyszerű nap számunkra.”
2018.01.10. - Bemutatták a 2018-as Párizs-Nizza útvonalát A versenyt szervező ASO igyekezett úgy összeállítani a 2018-as Párizs-Nizza útvonalát, hogy a viadal végkimenetele a lehető legtovább kérdéses maradjon. A nyolc napos versenyre március 4. és 11. között kerül sor összesen huszonhét kategorizált emelkedővel. Az első szakasz Chatou-ból indulván mindössze 135 kilométert tartogat. A sprintereknek kedvező szakaszokat követően a negyedik etap egyenkéntijére kerül sor La Fouillouse és Saint-Étienne között; a táv 18,4 kilométer. Ezt követően négy kőkemény hegyi etap következik. Az ötödik szakasz bemelegítő jellege után, a hatodik etap során hat, míg a hetedik, királyszakaszon öt kategorizált emelkedő várja a karavánt mindkét esetben hegyi befutóval. Természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan a záró nizzai körözés sem lesz egyszerű a maga szintén hat emelkedőjével. A prezentáción azt is megerősítették, hogy az ASO bizonyos viadalainak az előző év végén visszavonuló Thomas Voeckler lesz a nagykövete. „Az egyenkénti időfutamot követően kezdődnek csak a valódi kihívások a kerekesek számára – hangzott el a verseny prezentációján. – A hetedik szakasz utolsó tizenhat kilométere egy eddig ismeretlen emelkedő lesz a La Colmiane üdülőhelyéhez. Természetesen bízunk abban, hogy a viadal végkimenetele ezúttal is csak az utolsó nizzai körözés alkalmával dől el. A Párizs-Nizza ismét az a verseny lesz, ahol minden egyes másodperc számít.” A 2018-as Párizs-Nizza szakaszai: 1. szakasz, március 4. Chatou - Meudon, 135 km 2. szakasz, március 5.Orsonville- Vierzon, 187 km 3. szakasz, március 6. Bourges to Châtel - Guyon, 210 km 4. szakasz, március 7. La Fouillouse - Saint-Étienne, 18.4 km (egyenkénti időfutam) 5. szakasz, március 8. Salon-de-Provence - Sisteron, 163.5 km 6. szakasz, március 9. Sisteron - Vence, 188 km 7. szakasz, március 10. Nice - Valdeblore La Colmiane, 175 km 8. szakasz, március 11. Nice - Nice, 110 km
2017.10.09. - Matteo Trentin nyerte a Párizs-Tours egynaposát Matteo Trentin méltóképpen zárta le fantasztikus 2017-es szezonját miután megnyerte a Párizs-Tours egynaposát. A táv a szokásoknak megfelelően ezúttal sem volt rövid 234 és fél kilométer várt a karavánra. A nap szökését az utolsó harminc kilométerhez közeledve fogták meg. A címvédő Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) a lehető legrosszabbkor csúszott el egy kanyarban, aki igyekezett visszazárkózni, a csapata meg is állított hozzá néhány embert, de az utolsó két emelkedőn így sem volt esélye. A belga sor ellenben nem esett kétségbe Matteo Trentin (Quick-Step Floors) indított, akivel először csak Sören Kragh Andersen (Team Sunweb) tudott menni, majd Niki Terpstra (Quick-Step Floors) is felzárkózott hozzájuk, így a Quick-Step irányította a történéseket. Terpstra vezette fel a hajrát Trentin pedig 2015 után ismét megnyerte a kiemelt kategóriás viadalt Andersen és Terpstra előtt. A Quick-Step csapatából végül négyen zártak az első tíz között. „Ketten léptünk el a végén, de láttam, hogy Niki közeledik, ekkor kockáztattam és megpróbáltam megvárni őt – nyilatkozta a célba érkezést követően Terpstra. – Tökéletesen vezette fel a hajrát számomra, nekem már csak be kellett fejeznem a sprintet. Ez egy nagyszerű lezárása volt az elmúlt hét évnek. Köszönöm a csapatnak a rengeteg élményt, jövőre már az Orica színeiben térek vissza, de természetesen a célom a címvédés lesz.”
2017.09.17. - A női és férfi csapatidőfutammal rajtol az országúti kerékpáros világbajnokság A norvégiai Bergen ad otthont a 2017-es országúti kerékpáros világbajnokságnak, amely szeptember 17-én vasárnap a női és férfi csapatidőfutammal rajtol. A hölgyeknél mindössze kilenc sor vág neki a 42 és fél kilométeres penzumnak, elsőként a hazai Virtu Cycling csapata veselkedik neki a távnak. Az aranyérem sorsa nagy valószínűséggel a tavalyi dobogósok között dőlhet el, utolsókként a Cervelo-Bigla, a Canyon-SRAM és a Boels-Dolmans hármasa száll harcba a világbajnoki címért. A férfiaknál azért nagyobb érdeklődés övezi az eseményt, tizenegy World Tour sor mellett egy pro-kontinentális és öt kontinentális csapat teszi teljessé a mezőnyt. Elsőként a bergeni székhelyű Team FixIT.no vág neki a 42 és fél kilométernek. A szakértők véleménye alapján az idei Tour de France-t, majd a Vuelta a Espanát is megnyerő Chris Froome által vezetett brit Sky a legnagyobb favorit, de a BMC, a Sunweb és a címvédő Quick-Step Floors csapatai is az aranyéremért érkeztek.
2017.09.11. - Matteo Trentin: négy szakaszt nyertem, ennek ellenére nem az enyém a zöld trikó A Quick-Step Floors csapata mindent megtett a szakaszgyőzelemért és a pontverseny megnyeréséért a Spanyol Körverseny utolsó szakaszán. Matteo Trentin nyerte a részhajrát és a befutót is, ám Chris Froome (Sky) bejött a tizenegyedik helyen megtartva ezzel a zöld trikót. A belga sor hat győzelemmel zárta a Vueltát, ennek ellenére csalódottak a pontverseny elvesztése miatt. „Megnyertem az utolsó szakaszt Madridban, amit leginkább a csapatomnak köszönhetek, akik egész nap fantasztikus munkát végeztek – nyilatkozta a célba érkezést követően a jövő évet már az Orica-Scott színeiben kezdő Trentin. – Szerencsére sikerült befejeznem azt a munkát, amit elkezdtünk, a valódi verseny a körpályára beérve kezdődött. Chris Froome mondta nekem a szakasz közben, hogy meg akarja védeni a zöld trikót, ami nagy kár, mert négy szakaszt nyerve sem sikerült megszereznem azt. Úgy gondolom, hogy csakis a verseny pontszámítási rendszere miatt nem sikerült megnyernem a pontversenyt. Mindezek ellenére nagyon elégedett vagyok, hisz csapatszinten hat győzelemmel zártuk a Spanyol Körversenyt, csupán David De La Cruz elvesztése, na meg a zöld trikó miatt lehet bennünk némi csalódottság.”
2017.09.10. - Matteo Trentin (Quick-Step Floors) nyerte a 2017-es Vuelta a Espana utolsó szakaszát, Chris Froome (Sky) győzött összetettben, Alberto Contador (Trek-Segafredo) elköszönt.
2017.09.10. - Alberto Contador: nem is képzelhettem volna el szebb búcsút, mint az Anglirun nyerni A Trek-Segafredo búcsúzó klasszisa Alberto Contador stílusosan zárja le pályafutását, hisz a Spanyol Körverseny utolsó hegyi szakaszán, a legendás Angliru emelkedőjén nyert, méghozzá egy hosszú támadás végén egyedül hazaérve. „Nem lett volna ugyanaz az érzés, ha szakaszgyőzelem nélkül jutok el Madridba – nyilatkozta Contador a célba érkezést követően. – Tudtam, hogy lehet esélyem megnyerni ezt a szakaszt. Nem is képzelhettem volna el szebb búcsút, mint az Anglirun győzni. Már reggel, miután felébredtem az járt a fejemben, hogy támadni fogok, menni akarok. Ezt természetesen nem is rejtettem véka alá a csapatmegbeszélésen. Élvezni akartam az egész akciót, és úgy búcsúzni a rajongóktól, ahogyan azt előzetesen elterveztem. Amikor közeledtünk az Angliru emelkedőjéhez már többen is a határaikat feszegették, így ez volt a tökéletes pillanat a támadásra. Jarlinson Pantano társaságában indultam, majd az utolsó öt kilométert már egymagam tettem meg. Mindenféleképpen győzni akartam, nem csak magam miatt, hanem a szurkolók miatt is, akik kanyarról kanyarra hajtottak előre.”
2017.09.02. - Matteo Trentin: egyáltalán nem tetszett ez a befutó A Quick-Step Floors csapata folytatja fantasztikus idei szereplését, öt Giro és öt Tour de France szakaszgyőzelmet követően a Vueltán is megszerezték ötödik etapgyőzelmüket, ami Matteo Trentin harmadik egyéni sikere volt. „Egyáltalán nem tetszett ez a befutó, de tudtuk, hogy ez lesz az a szakasz, ahol még lehet esélyem – nyilatkozta a célba érkezést követően a pontversenyt továbbra is vezető, zöld trikós Trentin. – Három kilométernél még nem tűnt ennyire nehéznek, de nagyon technikás volt a vége. Már a nap elején eldöntöttük, hogy mindent beleadunk, ezért szinte végig az élen dolgoztunk. Ez egyértelmű volt számunkra, hisz a Vuelta további szakaszait elnézve, legközelebb talán csak Madridban lesz lehetőségünk. Hihetetlen munkát végzett mindenki a sorban. Ha egy ilyen csapat van mögötted, akkor egyszerűen muszáj nyerned, nem teheted meg azt a többiekkel, hogy ne az első helyen érj célba. Két szakaszt nyertem idén a Touron, hármat a Vueltán, ez valami bámulatos. Magabiztosan álltam rajthoz, de ezt azért nem gondoltam volna. Ráadásul úgy vélem, hogy csapatként még mindig lehet esélyünk további szakaszt vagy szakaszokat nyerni.”
2017.09.01. - Matteo Trentin (Quick-Step Floors) nyerte a Vuelta tizenharmadik szakaszát, összetettben továbbra is Chris Froome (Sky) vezet.
2017.08.30. - Matteo Trentin második szakaszgyőzelmét szerezte az idei Vueltán A Quick-Step Floors kerékpárosa Matteo Trentin nyerte a Vuelta a Espana tizedik szakaszát, így az olasz versenyző már a második etapgyőzelmét ünnepelhette az idei viadalon. A darabjaira szakadó szökésből végül Trentin, Jose Joaquin Rojas társaságában ért a célvonalhoz, ahol könnyűszerrel sprintelte le spanyol riválisát. „Már előzetesen kinéztem magamnak ezt a szakaszt, így mindenféleképpen benne akartam lenni a nap szökésében, bár túlságosan nagy esélyt nem láttam a hazaérésre – mondta Trentin a célba érkezést követően. – Az utolsó hegy nem volt egyszerű, igyekeztem nem elkapkodni semmit, próbáltam tartani a saját tempóm. Lejtmenetben Rojas társaságában találtam magam az élen. Joaquin remek lefelé, ráadásul ismerte az útvonalat, mivel a környéken él. Fantasztikus két szakaszgyőzelmet szerezni egyazon körversenyen, így értelemszerűen nagyon boldog és elégedett vagyok.”
2017.08.29. - Matteo Trentin (Quick-Step Floors) sikerével zárult a Vuelta a Espana tizedik szakasza, összetettben továbbra is Chris Froome (Sky) vezet.
2017.08.23. - Matteo Trentin a századik versenyző, aki mindhárom nagy körversenyen nyert szakaszt A várakozásoknak megfelelően az olasz Matteo Trentin nyerte a Vuelta a Espana negyedik szakaszát. A Quick-Step Floors kerekese korábban már két szakaszgyőzelemmel rendelkezett a Tour de France-ról, de az Olasz Körversenyről is volt már etapsikere, így a kerékpársport történelmének századik versenyzőjeként hozta össze a triplát. A belga csapat fantasztikus évet produkál, ez a győzelem már a tizenkettedik nagy körversenyen aratott sikerük volt, miközben az idei Spanyol Körön nem volt még olyan szakasz, ahol másodiknál rosszabb helyen zártak volna. „Nagyon készültem erre a szakaszra, remek formában érkeztem a Vueltára, bíztam benne, hogy lehet esélyem ezen a napon – mondta a befutót követően a jövő évet már az Orica-Scott színeiben kezdő Trentin. – A csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott, egész nap kiválóan dolgoztunk. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy én kapom meg a lehetőséget. Nem sok versenyző rendelkezik mind a három nagy körversenyen szakaszgyőzelemmel, de most már én is közéjük tartozom. Nagyon büszke vagyok, hogy ebben a sorban versenyezhetek.” „Nem volt ez olyan könnyű szakasz, mint azt előzetesen gondoltuk – tette hozzá Trentin csapattársa Bob Jungels. – Síknak tűnt, de folyamatosan hullámzott az útvonal, ráadásul helyenként hatalmas volt a szembeszél, és a forróság is rányomta a bélyegét a történtekre. Tartottuk magunkat az elképzeléseinkhez, bár a végén egy picit hamarabb kellett az élre állnunk. Matteo nagyon erős volt a végén, tökéletes munkával sikerült megszereznünk a győzelmet.”
2017.08.22. - A Spanyol Körverseny Escaldes Engordany és Tarragona között egy 198,2 kilométeres szakasszal folytatódott, mely egy elnyújtott lejtmenetként újfent a sprinterek sikerét vetítette elő. A penzum az Alto de Belltall személyében egyetlen harmadik kategóriás emelkedőt tartogatott.
2017.08.20. - A Vuelta Nímes és Gruissan között egy 203,4 kilométeres szakasszal folytatódott, amely elsődlegesen a sprintereknek kedvezett, de főszerepet kapott a tenger felől befújó oldalszél is.
2017.08.03. - Danny Van Poppel nyerte a Lengyel Körverseny ötödik szakaszát, Peter Sagan továbbra is sárgában Rzeszowba érkezett a mezőny a Lengyel Körverseny ötödik szakaszán, a táv mindössze 130 kilométer volt. A nap szökését Maxime Monfort (Lotto-Soudal), Tejay van Garderen (BMC Racing Team), Antwan Tolhoek (LottoNL-Jumbo), Moreno Moser (Astana) és Maximilian Schachmann (Quick-Step Floors) alkották. Az utolsó harminc kilométerre fordulva rohamosan csökkeni kezdett az előnyük, a szakadó esőben egy kanyar meg is tréfálta őket, Schachmann bukott, ezt kihasználva pedig Van Garderen ment tovább egyedül. Három kilométerrel a vége előtt azonban őt is utolérték, így jöhetett a mezőnyhajrá, amit két második és egy harmadik helyét követően ezúttal Danny Van Poppel (Sky) nyert meg Luka Mezgec (Orica-Scott) és Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) előtt. Összetettben továbbra is Sagan vezet, előnye tizennégy másodperc Dylan Teuns (BMC) ellenében. „Két második és egy harmadik hely után végre valahára sikerült győznöm – így Van Poppel a célba érkezést követően. – Köszönettel tartozom a csapatomnak, akik ezúttal is kiváló munkát végeztek, nélkülük nem sikerült volna ilyen jó helyről elkezdeni a sprintet. Elégedett vagyok, hogy megannyi kisebb sérülést követően végre megtaláltam a formám. Bízom benne, hogy ez a siker végre átlendít, most már jöhetnek a jobbnál jobb eredmények.”
2016.12.04. - Bemutatta 2017-es szerelését a Katusha-Alpecin csapata A 2017-től már svájci bejegyzéssel működő orosz kézben lévő Katusha-Alpecin csapata a minap hivatalosan is bemutatta jövő évi mezét. A szerelés nagyrészt hasonlít az előző évihez, csupán az új névadószponzor az Alpecin logója került fel annak elülső részére. A Katusha sokkal inkább nemzetközi csapat képében tetszeleg majd 2017-től, olyan igazolásokkal, mint a négyszeres időfutam-világbajnok Tony Martin (Etixx-Quick Step), vagy éppen Baptiste Planckaert (Wallonie-Bruxelles), Rick Zabel (BMC), Robert Kišerlovski (Tinkoff), Maurits Lammertink (Roompot), Reto Hollenstein (IAM Cycling), José Gonçalves (Caja Rural), és az újoncok Jenthe Biermans, Mads Würtz Schmidt és Marco Mathis. További változás a szakmai stábnál, hogy a csapatvezetői poszton Viacheslav Ekimov helyét a portugál José Azevedo veszi át. „Nagyon izgatott vagyok a csapat új igazolásait illetően – így Azevedo a valenciai sajtótájékoztatón. – Természetesen mindannyiuk más és más céllal érkezett hozzánk. Rengeteg változás történt nálunk a holtszezonban, de azt hiszem, hogy tipikusan ezek azok az újítások, melyek motiválják a versenyzőinket. Egy olyan névvel a keretben, mint Tony Martin, bátrabban tűzhetünk ki célokat magunk elé.”
2016.07.27. - Philippe Gilbert minden bizonnyal az Etixx-Quick Step csapatában folytatja Patrick Lefevere a belga Etixx-Quick Step sorának csapatvezetője megerősítette, hogy komoly tárgyalásokat folytatnak a BMC-től elvágyódó Philippe Gilberttel. Mint ismert Gilbert 2011-ben szinte mindent megnyert, amit egy klasszikus specialista megnyerhet. Az ezt követő évben szerződött a BMC csapatához, majd lett világbajnok, ám az elmúlt két évben már inkább csak a Greg Van Avermaettal való ellentétjei kapcsán került a sajtóba. „Hamarosan újra tárgyalóasztalhoz ülünk – erősítette meg a pletykákat Lefevere. – Hivatalos információval azonban még nem szolgálhatok. Philippe esetleges leigazolásával a saját elképzeléseimet írom felül, szerettem volna a lehető legtöbb versenyzőt megtartani, de jelen állás szerint Stijn Vandenbergh és Nikolas Maes kettőse is máshol folytatja. Ellenben szinte bizonyos, hogy Sep Vanmarcke nem szerződik hozzánk.”
2016.05.27. - Matteo Trentin jövőre már a klasszikusokra helyezné a legfőbb hangsúlyt Mindössze hétszáz méter volt hátra a Giro d’Italia tizennyolcadik etapjából, mikor hirtelen a semmiből feltűnt Matteo Trentin, aki állva hagyta Moreno Moser (Cannondale) és Gianluca Brambilla (Etixx-Quick Step) kettősét. Trentin jövőre már a klasszikus egynaposokra koncentrálna. „Miután vittem a tempót Brambillának a Pramartino emelkedőjén beálltam egy saját tempóra. Lejtmenetben mindent beleadtam, utolértem az üldözőcsoportot. Beálltam, hisz nem akartam Rovny, Arndt és Modolo hármasát felvinni a csapattársamra Brambillára. Az utolsó kisebb emelkedőn ellenben támadtam, és mivel senki sem tudott velem jönni, így megpróbáltam a lehetetlent, ami ezúttal sikerült. A győzelmem egy fantasztikus csapatmunka eredménye, a taktikáról nem is beszélve. A sikert a családomnak, na és persze a nekem szurkolóknak ajánlom. Olaszként szakaszt nyerni a Girón egy fantasztikus érzés. A csapatunk is elégedett lehet, immáron négy győzelmünk van az év első háromhetesén. Már a tavaszi klasszikusok során is remek formában voltam, remélem, hogy jövőre végre ott is összejöhet egy kiemelkedő eredmény” – mondta Trentin a befutót követően.
2016.05.26. - Muggió és Pinerolo között a verseny leghosszabb szakaszával folytatódott a kilencvenkilencedik Giro d’Italia. A penzum össztávja 244 kilométerre rúgott, az utolsó két kőkemény hegyi etap előtt előzetesen a szökevényeké lehetett a főszerep.
« 1 | 2 »
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések